Dyslexie, het blijft een beladen term. Een dyslexie-verklaring is levenslang geldig. Volgens de gangbare normen kom je er dus niet meer vanaf.

Tja, dat kan wel gangbaar zijn, maar daar ben ik het dus niet mee eens.

Dat niet alleen, ik heb inmiddels veelvuldig ervaren dat het ook echt niet zo hoeft te zijn. Zelf help ik mensen met dyslexie in de praktijk, mét resultaat.

Wat veel mensen echter niet weten, is dat je zelf meer aan dyslexie kunt doen dan je denkt. Groot nieuws: er zijn vanaf nu twee e-books beschikbaar waarmee je zelf aan de slag kunt.

Het begint met weten waar je leest in je hoofd. “WAAR lees jij in je hoofd?” kun je hier gratis aanvragen.

Nu beschikbaar blauw

Uiteraard blijft iedereen van harte welkom om een afspraak met mij te maken.

Wat doe ik dan?

Lastig om dat snel en simpel te beantwoorden.
Dyslexie is een uiting van niet optimaal functionerende neurologische paden in de hersenen: de verbindingen tussen de 2 hersenhelften, het verwerken van wat we met onze ogen zien en emotionele blokkades. De oplossing ligt dus in het aanpakken hiervan. Letterlijk in de hersenen gaan wroeten is geen aanrader. Gelukkig kan het op een andere manier.

Energiewerk is de sleutel en laat dat nou net een specialisatie van mij zijn. Een talent van mij is dat ik  –doordat ik dit doorontwikkeld heb–  heel goed die neurologische paden in de hersenen kan activeren.

Dit is het moment dat veel mensen wat bedenkelijk gaan kijken. Dat verwondert mij dan weer. Immers: iedereen weet dat de zon flink wat energie uitstraalt wat wij waarnemen als warmte en licht. Deze energie is heel hoog en heel krachtig. Van zonlicht wordt daarnaast vrolijk, optimistisch, je gaat alles zonniger zien. Het effect van energie is dus bij iedereen bekend.

Kortom, een effectieve manier en het mooie is dat de voordelen blijven. Dyslectische mensen hebben veelal een flinke dosis fantasie en verbeeldingskracht, een goed ruimtelijk inzicht, zijn intuïtief, kunnen goed vereenvoudigen en blinken uit in probleem oplossen. Er zijn succesvolle zakenlui die beweren hun succes aan hun dyslexie te danken te hebben. Persoonlijk vraag ik me dan af wat deze succesvolle mensen hadden kunnen bereiken mét hun talenten, zonder dyslexie.

Vandaar dus:

Dyslexie een deksel vierkant

 

Scandium streeft het benutten van het volledig potentieel van je talenten na. Wil jij je Performance Verbeteren, je volledig potentieel aan talenten benutten?

Je kunt contact opnemen door te bellen met 06-12299494.
Een WhatsApp bericht sturen kan ook, dan neem ik contact met jou op.
Of stuur een mail naar elvira@scandium.nl.
En je bent uiteraard welkom op de website www.scandium.nl of onze Facebookpagina: facebook.com/scandium.nl.

 

Hartelijke groeten van
Naam

Scandium verbetert je performance