Bijna oudjaar, dus tijd voor iets nieuws – nog dit jaar!

De donkere dagen voor kerst, we zitten er middenin. En na kerst eerst oud- en dan nieuwjaar. Vol goede voornemens starten velen het nieuwe jaar. Tijd om er eens anders in te staan…

Stel jezelf de vraag: “Wat wil ik nog doen dit jaar?”

Komt er meteen wat naar boven als je dit leest? Tip: ga dit ook doen!

Zo ga ik komende maandag om 13.00 uur live op Facebook. Het is helemaal hot, dus ik wil het ook wel eens meemaken. Het onderwerp zal dyslexie zijn. Waarom houdt mij dat nou zo bezig en wat kun je er zelf aan doen? Ik vertel het maandag op www.facebook.com/scandium.nl. Kijk jij ook?

Dat het me bezig houdt is voor mij wel duidelijk. Het afgelopen jaar ben ik druk geweest met de aanpak van dyslexie. Het stempel levenslang en alle strubbelingen en al het geploeter waar mensen met dyslexie mee te maken hebben, dat zou toch niet nodig moeten zijn.
De slogan Dyslexie: een deksel op je talenten. Haal ‘m eraf! komt echt uit de grond van mijn hart. Niet met extra leeswerk, want dat zou pesten zijn. Nee, met het aanpakken van het probleem bij de kern.

De effectiviteit blijkt wel uit de reacties van klanten:

“Ik lees beter en maak minder schrijffouten. Bij stress en in mijn gevoel is het nog wel aanwezig, maar vele malen minder dan dat het was.”

“Ik heb nu twee sessies bij Elvira achter de rug en merk grote verschillen. Ik kom minder moe thuis van mijn werk en ik ben weer begonnen met boeken lezen voor mezelf, gewoon omdat het leuk is.”

“Mijn hoofd voelt heerlijk rustig.”

Ben jij dyslectisch of ken jij mensen met dyslexie die daar (te) veel last van hebben en graag zouden willen dat het anders was?

Nodig ze uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Dat kan als volgt:

Vrijblijvend contact opnemen om te bespreken wat ik al dan niet in de aanpak van dyslexie voor je kan betekenen is een belangrijke eerste stap.

Kan ik niets of niet zo veel voor je doen, dan hoor je dat ook eerlijk van me.

BONUS

cadeauTja, geen aanbod zonder bonus tegenwoordig. Zo ook hier. Ik bied je mijn diensten aan met goede en blijvende resultaten.

Als bonus een kerstcadeau voor iedereen die nog deze maand contact opneemt en een afspraak maakt. Dit is een exemplaar van het boek ‘Lekker lezen met dyslexie’ met de Lekker Lezen-methode. Het is nog in de maak. Naar verwachting zal in januari 2017 de digitale versie gereed zijn. Het plan is ook een tastbare, papieren versie later dat jaar.

 

Uiteraard ben jij zelf ook van harte welkom om contact op te nemen.

Wil je jezelf ontwikkelen, je bewustzijn vergroten, energetisch opruimen? Kijk dan onder het aanbod van Scandium: www.scandium.nl/aanbod.

Een hele mooie decembermaand toegewenst en dat al je dromen mogen uitkomen in 2017.sneeuwpop

Hartelijke groeten,

Naam

 

GEPLANDE TRAININGEN

rite-of-the-womb

RITE OF THE WOMB ONTVANGEN
Als vrouw je vrouwelijke creatiekracht in ere herstellen en leven.

Rite of the Womb       14 december 2016, 25 januari, 22 februari of 22 maart 2017

Kijk op www.scandium.nl/rite-of-the-womb

 

HEALING ARTS METHODE OPLEIDINGENpop-met-ha-fles
Is geluk jouw geboorterecht en wil jij je ziele energie meer leven?

Healing Arts Introductiedag: 16 december 2016 of 20 januari 2017

Healing Arts Module I: 23 & 24 februari, 16 & 17 maart, 6 & 7 april 2017

Healing Arts Module II: 18 & 19 mei, 8 & 9 & 29 & 30 juni 2017 (afgerond voor de zomervakantie). Kijk op www.scandium.nl/healing-arts

 

Munay-Ki voor mananager

MUNAY-KI ONTVANGEN

Ontvlamt je passie, maakt authentiek en zet je op je levenspad.

Munay-Ki ontvangen: 23 januari, 20 februari, 20 maart 2017

Kijk op www.scandium.nl/munay-ki
Ja, ik wil een afspraak maken

facebookbutton-scandium