Leef jij al je grootsheid? Merk of weet jij dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt? Houd jij je klein, bijvoorbeeld:

  • doordat je bang voor wat anderen van je denken?
  • door angst voor het onbekende?
  • door onzekerheid over je talent?

Goed nieuws: iedereen kan z’n grootsheid leven, want iedereen kan contact maken met de drakenenergie. Veel mensen, sterker nog, íedereen kan groots naast elkaar leven. Wat zou de wereld dan een liefdevolle plek zijn.

Terug naar jou. Blijkbaar houd iets je tegen om je drakenenergie te activeren. Je vecht je dus eigenlijk tegen je draak, maar je weet niet waar die zit.

Wil jij jouw drakenenergie activeren en je grootsheid leven? Wil jij meer rust, kracht en geluk vinden? Wil jij echt gaan doen waar je supergoed in bent en waar je van gaat stralen?

Doe dan mee met de drakenworkshop ‘Ontwaak je draak’.In deze workshop leer je contact maken met je drakenenergie en die te activeren. Geen weerstand bieden tegen alles wat is, dat is één geheim van je drakenenergie.

Je gaat naar huis met meer stevigheid om je ruimte te claimen. Als je die stevigheid vasthoudt en uitbreidt, neem je steeds meer de verantwoordelijkheid over je leven. Je bent gelukkig en geluk is een hoge energie waarmee je rust, blijheid en kracht uitstraalt. Dat zal een positief effect hebben op je omgeving, dichtbij (je naasten) en verder weg (je werk of zelfs het universum).

Wil jij zelf anders in het leven staan en je omgeving positief mee veranderen? Doe dan mee met de workshop.