Geluk & vuur

 

Vuur staat symbool voor passie. Voor waar jij warm van wordt van binnen. Waar ga jij van stralen?

Het is zo geweldig zichtbaar en herkenbaar. Mensen die stralend in het leven staan, zijn over het algemeen ook de mensen die vol vuur hun passie beoefenen. Zij doen echt datgene waar zij heel blij en gelukkig van worden. En dat is een kunst. Want helaas is het niet zo dat de hele wereld 100% zijn passie volgt / zijn passie leeft.

Er zitten vaak mentale blokkades op:

“Dat kan niet.”

“Ik kan dat toch niet.”

“Daar is geen belangstelling voor.”

“Anderen vinden dat toch niet bijzonder.”

 

Het grappige is dat wanneer mensen datgene gaan doen waar ze echt goed in zijn, gaat het gewoon lopen.

Van de week hoorde ik een interview met een fotograaf die gewoon zijn school niet heeft afgemaakt, omdat hij als passie fotograferen heeft gevolgd.  Het volgen van zijn passie stelde hem op een goed moment voor de keuze: school afmaken of huisfotograaf worden van een succesvolle band. Hij is een wereldberoemde, zeer gewaardeerde fotograaf geworden.

Ik word heel blij van dit soort voorbeelden. Helaas lijkt dit niet voor iedereen weg gelegd, terwijl het er wel bij iedereen in zit. Dus ook bij jou!

Volg jij jouw passie? Helemaal fantastisch. Dan ben jij iemand waar ik helemaal blij van wordt als ik dat zie en hoor, voel en merkt.

Of toch niet helemaal? Of zelfs helemaal niet? Jammer. Maar niet getreurd, je bent nooit te oud om hiermee te beginnen.

 

Munay-Ki en passie

In contact komen met je passie is veelal een onbewust proces. Een van de dingen die daarbij kunnen helpen is de Munay-Ki. Een prachtige, traditionele inwijdingscyclus die mij 10 jaar geleden heeft doen belanden bij wat ik nu aan het doen ben. En daar ben ik echt heel gelukkig van geworden.

Ben jij geïnteresseerd in wat Munay-Ki voor jou kan doen, kom dan naar de informatiebijeenkomst in Zaltbommel, of in Mijnsheerenland op 26 november of op 7 of 12 december.

Hier zijn geen kosten aan verbonden, je bent van harte welkom. Als je je per email aanmeld, sturen wij je de adresgegevens.

 

Ik wens je een passievol leven en voor nu een gelukkige week.

Hartelijke groeten van Elvira

 

Agenda

Zondag 26 november Munay-Ki informatiebijeenkomst in Mijnsheerenland van 11.00 tot 13.00 uur.            Toegang gratis, aanmelden per email: elvira@scandium.nl.

 

Donderdag 7 december Munay-Ki informatiebijeenkomst in Mijnsheerenland van 19.30 tot 21.30 uur.        Toegang gratis, aanmelden per email: elvira@scandium.nl.

 

Dinsdag 12 december Munay-Ki informatiebijeenkomst in Zaltbommel van 10.30 tot 12.30 uur.
Toegang gratis, aanmelden per email: elvira@scandium.nl of annet.brouwer@farus.nu

 

5 – 9 maart 2018 Munay-Ki retraite in Portugal op landgoed Monte Rosa.