Privacy, geluk & privacy, angst voor spinnen
O, o, o, wat is er een hoop te doen over privacy. Vanwege de AVG uiteraard.
Je ontvangt deze mail omdat je op mijn nieuwsbrieflijst staat en daar ben ik heel blij mee!
Sommigen van jullie staan  vanaf het allereerste begin, al bijna 10 jaar! op mijn lijst. Wauw. Daar ben ik dankbaar voor. Ik ben altijd zeer zorgvuldig omgegaan met het toevoegen van mensen op mijn nieuwsbrief; ik deed dat nooit ongevraagd. Daarom zal ik je niet vragen om opnieuw toestemming te geven.
Je kunt je als altijd heel eenvoudig afmelden van mijn mails door middel van de link die onderaan iedere mail staat. Op www.scandium.nl kun je al lang het kopje “privacybeleid & disclaimer” vinden, waar nu een uitgebreide privacy verklaring aan is toegevoegd. Klik hier om deze te lezen.
Voor Scandium verandert er dus niet zoveel met de nieuwe privacy wetgeving.
Geluk & privacy
Is privacy iets om gelukkig van te worden?

Privacy is gekoppeld aan veiligheid. Veiligheid maakt dat je je prettig voelt en kunt ontspannen. Vanuit dat oogpunt is het dus zeker iets dat van invloed is op geluk.

Privacy is ook gekoppeld aan verborgenheid: dingen die je niet met iedereen wilt delen. Je pincode bijvoorbeeld, maar ook intimiteit en dingen waar je je voor schaamt, of waar je last van hebt. Het is iets voor jezelf.

Een voorbeeld is angst voor spinnen. Hier kun je last van hebben, je voor schamen.

Een voorbeeld dat ik niet voor niets kies, want hier is iets aan te doen! Op een eenvoudige en zelfs leuke manier.

Heb jij last van angst voor spinnen? Wil je hier vanaf? Of ken jij mensen die bang zijn voor spinnen en hier vanaf willen?

Zonder ingewikkelde poespas en zeker zonder dat hier spinnen aan te pas komen?
Dan kan ik je helpen. Meer weten? Klik hier