Bijzondere combinatie spiritueel en kopen, nietwaar?
Spiritueel associeer je al snel met zweverig en kopen is juist heel praktisch en aards.

Reclame maken is niet zo mijn ding, maar deze week heb ik zo’n geweldig leuke ervaring gehad, dat ik er voor gekozen heb deze te delen.
Wat is er gebeurt?

Ik heb online gezocht naar iets wat ik wilde hebben en kwam toen op de spiru.nl website terecht. Je raadt het al, allemaal spirituele artikelen die ze verkopen. Super logisch en dus ook lekker praktisch. Daar hou ik van.

Besloten een bestelling bij spiru te doen, wat een ervaring op zich is. Ze hebben het hele verkoopproces dat je doorloopt doorspekt met spirituele verwijzingen. Op een leuke en ook slimme manier. Hun klanten zijn spiritueel geïnteresseerd, dus het is super klantgericht van ze. Weer heel praktisch en aards dus.

Vandaag kwam mijn bestelling binnen. De verpakking lokt al een glimlach uit, terwijl het een gewone kartonnen doos is.
Mijn spulletjes waren samen met een hoop vulmateriaal in de doos gestopt. Nou had ik op de site gelezen dat dit vulmateriaal er wel plastic-achtig uitziet, maar biologisch afbreekbaar is en zelfs in water oplosbaar.
Tja, dat wilde ik wel eens zien natuurlijk. Glas gepakt, met water gevuld en wat vulmateriaal erin gedaan. En serieus, het lost op!
De hele beleving vind ik helemaal geweldig. Spiritualiteit op een heel natuurlijk manier op een aardse manier verwoven met het koopproces.

Dit spreekt mij zo aan omdat ik zelf spiritualiteit graag door vertaal naar het dagelijks leven.  Al blijft spiritualiteit natuurlijk ongrijpbaar. Open staan voor spiritualiteit is verre van zweverig. Voor mij hoort het bij onze natuur.

Sta jij open voor spiritualiteit en heb jij behoefte aan een praktische, aardse manier van coaching? Neem vrijblijvend contact op, dan blijkt snel wat ik voor je kan betekenen.

Ter inspiratie:

  • Sta jij open voor spiritualiteit?
  • Is spiritualiteit voor jou aards of zweverig?