Afgelopen week heb ik de ‘Affordable Artfair’ bezocht in Amsterdam. Een beurs waarop kunstenaars en galeries hun kunst tonen en te koop aanbieden. Voor prijzen die kwaliteit beloven, maar niet uit al te veel cijfers bestaan – dus affordable.

Heerlijk om rond te lopen tussen zoveel creatief talent. Of eigenlijk tussen het resultaat van zoveel creatief talent.
Het was super divers en super inspirerend met veel originaliteit.

Ik vond het bijzonder te merken dat ik er zo blij van werd.
Kunst is een bewuste creatie van iets moois of betekenisvols met behulp van vaardigheid en verbeelding. Kunst wordt als mooi of betekenisvol ervaren als het een gevoel of verbeelding oproept. Dat heeft het dus zeker gedaan bij mij.

En het zette me aan het denken. Geniet ik wel bewust genoeg van alle moois om ons heen?
En gebruik ik mijn talenten op een manier dat anderen daar iets aan hebben?

Ter inspiratie:

  • Gebruik jij jouw talent?
  • Ken jij jouw talent?