Oprechte aandacht, daar genieten we toch allemaal van? Hoe heerlijk is het om iets over jezelf te vertellen als iemand oprecht geïnteresseerd is en met aandacht naar je luistert?

Dit is kenmerkend voor een goede coach. Een goede coach is een onafhankelijke buitenstaander met een intrinsieke belangstelling voor anderen. Iemand die neutraal, zonder vooroordelen naar jou en je omstandigheden kan kijken, naar je luistert, de juiste vragen stelt en jou verder helpt. Met name jou, omdat het dan in eerste instantie om jou draait en in tweede instantie om het bedrijf. Het mooie is: uiteindelijk hebben beide er voordeel bij.

Wat coaching brengt is veelal inzicht, zelfkennis, zelfbewustzijn en daarmee een versnelling in je persoonlijke ontwikkeling. Een coach helpt om van goed naar beter te worden. Waarmee ben jij tevreden? Topsporters worden dagelijks gecoacht om de volle 100% van hun potentie tot uitdrukking te laten komen. Bij sport is dat heel fysiek en zichtbaar. Hetzelfde geldt voor andere, minder fysieke aspecten (mentaal, sociaal, …). Een goede coach in combinatie met de juiste persoon werpt zeker zijn vruchten af!

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling is investeren in jezelf en je toekomst. Investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers is investeren in het bedrijf.

Behoefte aan een professionele, onafhankelijke buitenstaander? Dan ben je bij Scandium aan het juiste adres.

Gun je iemand anders oprechte aandacht?
Dan is de Mind Wellness Giftcard het ideale cadeau. Kijk eens op https://mindwellnessgiftcard.com

Ter inspiratie:

  • Hoeveel oprechte aandacht heb jij voor je omgeving?
  • Hoeveel oprechte aandacht heb jij voor jezelf?