We hebben een aartsengel in huis. En wat voor één!

Ik was op slag verliefd op het schilderij, waarop ik aartsengel Gabriël dacht te herkennen. Aartsengel Gabriël vertegenwoordigt het veld van intuïtie, rust en mogelijkheden. Zij wordt gezien als ‘de boodschapper (van god).’ Vanwege de veer in de hand, leek mij dit voor de hand te liggen.

Tot mijn verrassing las ik op het schilderij dat het aartsengel Michael is, die veelal met een zwaard wordt afgebeeld. Aartsengel Michael vertegenwoordigd het veld van licht, transformatie en levenslust.
De energie die het schilderij uitstraalt is in elk geval goed.

Hoe dan ook, het is een prachtige afbeelding. En geschilderd door een Peruviaanse schilder. Dit sprak mij extra aan, aangezien ik een warme band heb met Peru. Vanwege mijn reis daar naartoe alweer jaren geleden én de wijsheidstradities uit Peru die mij veel gebracht hebben.

Nieuwsgierig naar de aartsengelen of de wijsheidstradities uit Peru? En wat deze voor jou kan of kunnen beteken? Schroom niet en neem contact op.

Ter inspiratie:

  • Weet jij met welke aartsengel jij een band hebt?
  • Welke energie zou jij meer in je leven willen?