Therapie

Wat succes inhoud is voor iedereen anders. Voor de een is dit overleven als bedrijf, voor de ander onbetwist marktleiderschap. Voor de een een gelukkig huwelijk, voor de ander een goede gezondheid. Vanuit het oogpunt van Scandium geldt dat succes is gericht op alle aspecten van je leven. Succesvol zijn kun je op zakelijk vlak, in je privé-leven, in sport of gezondheid.
Hoe dan ook, succes is een keuze…

Er wordt gezegd dat succes niet zozeer en kwestie van geluk is, maar een wetenschap. Geluk is ontegenzeggelijk een factor van belang voor succes. Met alleen geluk wordt je echter niet succesvol.

Succes is een keuze. Wil je voor (meer) succes kiezen, dan is een persoonlijk coachingstraject het meest effectief. Specifieke trainingen kunnen ook een belangrijke bijdrage leveren.

Sleutels tot succes zijn zelfkennis, het ervaren van persoonlijke vervulling, goede relaties, vitaliteit, rust in je hoofd en blijven leren.

Resultaten van succes zijn een groeiend zelfvertrouwen, zelfrespect en volle tevredenheid met wie je bent en wat je kunt/doet.

Succes vanuit je kracht (≠ macht) is consistent. Leven vanuit je kracht is een keuze.

De kracht van Scandium: onbewuste processen bewust maken, werken aan een blijvend resultaat, een vertaalslag maken naar het leven van alledag en concrete handvatten meegeven.

Interesse in succes? Neem contact op.