Over Elvira van der Drift

Ik geloof in zielsgeluk.
En ik geloof dat geluk onze natuurlijke staat van zijn is. Maar wat is geluk? En hoe wordt je zielsgelukkig?

Jarenlang had ik het onbestendige gevoel “Er is meer dan wat ik nu leef en ervaar”.

Achteraf logisch, want ik leefde in de waan van de dag. Druk, druk, druk met werk, vrienden, opleiding en ga zo maar door. Gaf het echt voldoening? Blijkbaar niet. Het was zonder meer een hele leuke tijd, maar er bleef iets knagen. Ik had nog niet gevonden waar ik naar op zoek was.

Namelijk mijn lot, mijn bestemming, mijn vervulling. Waar wordt ik nou blij van? Waarmee kan ik een bijdrage aan de wereld leveren, die zowel voor mij als voor de wereld om mij heen zinvol is?

Wat is mijn talent?
Uiteraard heeft iedereen vele talenten tot zijn beschikking. Wat ik vooral heb geleerd is dat het ontwikkelen van je bewustzijn en talenten de meeste voldoening geeft, je heel veel brengt.

Ben ik dan eigenlijk talentcoach?

Nee, zeker niet. Al is de kans groot dat jij meer zicht krijgt op je eigen talenten als je met mij gaat werken.

Waar ik echt heel blij en gelukkig van wordt, is als mensen vol zorgen of onbestendige verwachtingen bij mij binnenkomen, dan stralend en vol energie weer vertrekken.

Verbinding met je ziel, weten wie je bent en jezelf ontwikkelen zijn sleutels tot geluk en daarmee tot succes. Succes is een gevolg van doen waar je voor op deze wereld bent, geen doel op zich.

Het is mijn missie om de sterretjes in de ogen van mensen te laten stralen. Meer levenslust en energie, je talenten herkennen en ontwikkelen, persoonlijk groeien ==> mensen helpen stralend van geluk door het leven te gaan, dat is mijn doel. Geluk is onze natuurlijke staat van zijn, waar we (vaak onbewust) van af zijn gedwaald. Ik leid je hier graag naar terug.

 

Dat kan 1 op 1, en in groepen.
Als chemicus én als energetisch therapeut was ik altijd bezig het geluksniveau van mensen te verhogen. Daarom heb ik voor de omschrijving van gelukscoach gekozen.
Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, als je naar Rome wilt, zul je altijd jezelf meenemen. Jij bent de sleutel tot jouw geluk, jij bent het centrum van jouw wereld.
 
Geluk ervaar je in het hier en nu. Naast een brede spirituele basis, vind ik het heel belangrijk om vooral in het hier en nu te leven.
Dat maakt mij bijzonder praktisch, resultaatgericht en to-the-point. Een van mijn talenten is het maken van de vertaalslag van het ongrijpbare naar de beleving van alle dag.

Ik blijf gefascineerd door de impact van het activeren van je innerlijke kracht (en daarmee je zelfhelend vermogen) op de levensvreugde van mensen. Levensvreugde en levenskracht leiden tot het ervaren van geluk en succes.

Wees eens eerlijk, hoe gelukkig ben jij echt?

Wil je meer over me weten, dan kun je ook mijn gegevens bekijken op LinkedIn.