Drakenworkshop Ontwaak je draak! 24 september

Ontwaak je draak!

Workshop die je stevigheid, vleugels en manifestatiekracht brengt.

 

De drakenkracht is een oer-scheppingskracht. De draken hebben aan de oorsprong van de aarde meegewerkt om de aarde vorm te geven. Door de drakenkracht in jezelf te activeren, kun je direct samenwerken met deze machtige energieën. Geactiveerde drakenenergie ondersteunt je om je eigen kracht te erkennen en omarmen, het nodigt je uit om volledig je zelf te zijn met een heldere intuïtie en bewustzijn. Kortom: het maakt de weg vrij om jouw unieke talenten de ruimte te geven.

Door de drakenenergie meer en meer te activeren in jezelf zal het creëren van jouw levensgeluk steeds makkelijker gaan. Ontwaak je Draak geeft je stevigheid, vleugels en activeert jouw manifestatie kracht. Dit is de drakenenergie.

Inschrijven drakenworkshop

Draken hebben een grote aantrekkingskracht.  Tegelijkertijd zijn ze moeilijk te vinden én moeilijk om contact mee te maken. Ieder mens heeft een draak in zich verstopt. Contact maken met jouw draak of jouw drakenenergie doe je vanuit je hart en brengt een enorme verrijking.

Een fantastisch voorbeeld is het populaire familiesprookje “Hoe tem je een draak?” Hierin vechten de Vikingen dagelijks met draken, totdat de jonge held iets bijzonders doet. Hij sluit vriendschap met een draak, in plaats van de strijd aan te gaan. De eerste stap van oorlogszuchtig naar vredelievend is gezet, wat vele positieve gevolgen heeft voor zowel de Vikingen als de draken. Beide worden hier stukken beter en veel gelukkiger van.

Draken zijn populair in sprookjes. Als kind heb ik alle sprookjesboeken uit de hele bibliotheek verslonden. Draken staan daarin vaak voor het kwade, het onbekende, hetgeen verslagen of overwonnen dient te worden. Ze bewaken vaak grote schatten. De draak verslaan, levert de held van het verhaal.

Door het verslaan van de draak, verwerft deze persoon iets bijzonders. Een kracht of aanzien waarmee hij uiteindelijk tot leider uitgeroepen wordt of tot koning gekroond wordt. Daarmee krijgt hij erkenning en komt zijn kracht ten dienste aan het grote geheel.

Inschrijven drakenworkshop

Wat betekent zo’n drakensprookje nou voor jou?

Stel je voor dat de grote schat een geweldig talent is die een mens tot zijn beschikking heeft. Die jij tot je beschikking hebt. Een diep weggestopt talent, net zoals de grote schat die de draak bewaakt vaak is weggestopt in een diepe, donkere grot in de aarde.

Dan vertegenwoordigt de draak je eigen angst hiervoor. De angst voor het grote onbekende, de angst voor je eigen talent, de angst voor jouw eigen grootsheid.

Het goede nieuws is: jij bent de held. Door je angst te overwinnen en je eigen talent te omarmen, vind je veel energie, levensvreugde en uiteindelijk geluk.

Heb jij de drakenenergie bij jezelf geactiveerd, dan zal je gemakkelijker je talenten de wereld in kunnen brengen op een manier die voedend is voor jouzelf en voor de wereld om je heen. Je gaat een bijdrage leveren ‘aan het grote geheel’ op een manier waar jij blij van wordt, waar jij gelukkig van wordt.

 Inschrijven drakenworkshop

Drakenenergie is ultieme creatie-energie

De draak raakt je ziel op het diepste niveau, waardoor je kunt groeien en je verder ontwikkelen en worden wie je werkelijk bent.

Drakenenergie is een heel hoge energie. Een hoge energie waarvan wordt gezegd dat ze hoger is dan die van de hoogste engelen. Het is de ultieme creatie-energie met een dito manifestatiekracht. Zo zijn draken diep verbonden met het ontstaan van de aarde en vervullen ze een archetypische rol als hoeders en beschermers van de aarde.

Drakenenergie brandt schoon wat gezuiverd mag worden, maakt je  hart (weer) ontvankelijk om te kunnen ontvangen en wakkert je passie en levensenergie aan. Het is een transformerende energie. Ze breekt op een liefdevolle, maar doeltreffende manier open wat vast zit en maakt je hart weer ontvankelijk om te kunnen ontvangen.

Ontwaak je Draak geeft je stevigheid, vleugels en activeert jouw manifestatie kracht. Dit is de drakenenergie.

Inschrijven drakenworkshop

Draken en de 4 elementen

De krachtige energie blijkt wel uit de bijbehorende kenmerken van de draak, die je kunt vertalen naar de 4 elementen:

Vuur – vuurspugend blijkt hij over een ultieme transformerende kracht te bezitten.

Water – drakenbloed dat door de aderen en uiteraard het hart stroomt is de basis van liefdesverbindingen en van levensenergie.

Aarde – de poten, enorme klauwen en zeer zeker ook de staart geven de draak zijn stevigheid op de grond, op aarde. Stevigheid die nodig is om je te manifesteren en jouw creaties de wereld in te zetten.

Lucht – zijn staart en vleugels maken dat de draak goed kan vliegen en sturen in de lucht. Tevens kunnen zij met één veeg alle onzin wegvagen. Het zorgt voor beweeglijkheid, heldere communicatie en snelheid van begrip.

Kortom: drakenenergie is alles omvattend. Het combineert alle elementen, maakt compleet.

Je drakenkracht ontwaken = je eigen grootsheid doen ontluiken.

 

Durf jij het aan? Ontwaak je Draak! 24 september kan het.                                                                                                                                                                                              Inschrijven drakenworkshop

 

Doe mee met de drakenworkshop en

  • Activeer jouw eigen draak
  • Ervaar de drakenenergie
  • Leer over de drakenenergie
  • Ontvang jouw eigen, persoonlijke drakenbeeldje
  • Verbind jouw drakenenergie met de diverse drakenkwaliteiten

Jouw drakenbeeldje gaan we opgeladen met specifieke draken energieën

Ben jij er klaar voor jezelf helemaal te laten zien aan en in de wereld?
Creëer een prachtig leven met behulp van jouw eigen draak.

 Inschrijven drakenworkshop

Een ervaring met de drakenenergie

Ik vond altijd dat ik wel lekker stevig in mijn schoenen stond, tot ik met de drakenenergie ging werken. Ik voelde mijn voeten en handen zo krachtig op aarde staan. Ineens klapte daar, heel beheerst, vanuit mijn stuitje mijn drakenstaart naar beneden. Daar aangekomen stond die staart als een rots. Het voelde werkelijk alsof ik vijf ledematen in de vorm van armen, benen en een staart had. Samen gaven ze me stabiliteit en gecontroleerde kracht en er was ook iets wat heel vrolijk voelde….

Werkelijk een heerlijk gevoel. En het mooie is, ik kan het iedere keer weer oproepen.

Inschrijven drakenworkshop

Praktische informatie

Wanneer:       Maandag 24 september 2018

Waar:              Mijnsheerenland

Hoe laat:         10.00 – 16.30 uur.  Je bent welkom vanaf 9.30 uur.

Lunch:             Zelf meenemen. Er is ook gelegenheid om verse lunch te kopen.

De drakenworkshop wordt verzorgd door Elvira van der Drift van Scandium, ervaren gelukscoach en docent.

Doe mee met de drakenworkshop en

  • Activeer jouw eigen draak
  • Ervaar de drakenenergie
  • Leer over de drakenenergie
  • Verbind je drakenenergie met bijzondere kwaliteiten

Speciale bonus       Jouw eigen persoonlijke drakenbeeldje

Extra bonus            Jouw drakenbeeldje opgeladen met specifieke draken energieën

Deze workshop kost € 129

Schrijf je nu in voor deze unieke workshop en betaal slechts 97 euro. Dat is een vroegboekkorting van bijna 25%!

Inschrijven drakenworkshop

Ervaringen van deelnemers

“De draak is ontwaakt.”

“Mijn ruimte innemen in combinatie met de drakenenergie heeft mij veel gebracht.”

“Diepere gronding, wat rust en vertrouwen geeft.”

“Speelsheid weer aangewakkerd in mezelf, heb ik weer terug. Heerlijk.”

“Geeft mij meer kracht en stevigheid.”

Hieronder een filmpje waarin Yvonne verteld over haar ervaring met deze workshop.                                                                                                                                       Inschrijven drakenworkshop