Drakenworkshop: Activeer je grootste zelf

 • Wil jij meer stevigheid?
 • Wil jij meer helderheid?
 • Heb jij behoefte aan meer richting in je leven?
 • Wil jij leven vanuit een beschermd en gekoesterd gevoel?

Dan is de drakenworkshop echt iets voor jou!

In deze workshop gaan we aan de slag met de drakenenergie.

De drakenenergie is een oer-scheppingskracht. Deze archetypische energie heeft aan de wieg van de aarde gestaan en de aarde vorm gegeven. Zoals jij jouw leven vormgeeft.

Door de drakenkracht in jezelf te activeren, zul je ervaren dat je veel groter bent dan je denkt. Het ondersteunt jou om je eigen kracht te erkennen en omarmen, het nodigt je uit om volledig jezelf te zijn met een heldere intuïtie en bewustzijn. Het maakt de weg vrij om jouw unieke talenten de ruimte te geven.

Door de drakenenergie meer en meer te activeren in jezelf zal het creëren van jouw levensgeluk steeds makkelijker gaan.

De drakenworkshop:

 • brengt je stevigheid,
 • geeft je vleugels en
 • activeert jouw manifestatie kracht.

Dat is de drakenenergie. De workshop is een dag vol activatie, integratie en bewustwording.

Draken hebben een grote aantrekkingskracht. 

Tegelijkertijd zijn ze moeilijk te vinden én moeilijk om contact mee te maken. Ieder mens heeft zijn eigen unieke connectie met de drakenenergie. Hier contact mee maken, brengt een enorme verrijking.

Een fantastisch voorbeeld is het populaire familiesprookje “Hoe tem je een draak?” Hierin vechten de Vikingen dagelijks met draken, totdat de jonge held iets bijzonders doet. Hij sluit vriendschap met een draak, in plaats van de strijd aan te gaan. De eerste stap van oorlogszuchtig naar vredelievend is gezet, wat vele positieve gevolgen heeft voor zowel de Vikingen als de draken. Beide worden hier stukken beter en veel gelukkiger van.

Draken zijn populair in sprookjes. Als kind heb ik alle sprookjesboeken uit de hele bibliotheek verslonden. Draken staan daarin vaak voor het kwade, het onbekende, hetgeen verslagen of overwonnen dient te worden. Ze bewaken vaak grote schatten. De draak verslaan, levert de held van het verhaal.

Door het verslaan van de draak, verwerft deze persoon iets bijzonders. Namelijk geactiveerde drakenenergie die zich uit in een kracht of aanzien waarmee hij uiteindelijk tot leider uitgeroepen wordt of tot koning gekroond wordt. Daarmee krijgt hij erkenning en komt zijn kracht ten dienste aan het grote geheel.

Wat betekent zo’n drakensprookje nou voor jou?

Stel je voor dat de grote schat een geweldig talent is die jij tot je beschikking hebt. Een diep weggestopt talent, net zoals de grote schat die de draak bewaakt.

Dan vertegenwoordigt de draak je eigen angst hiervoor. De angst voor het grote onbekende, de angst voor je eigen talent, de angst voor jouw eigen grootsheid.

Het goede nieuws is: jij bent de held. Door je angst te overwinnen en je eigen talent te omarmen, vind je veel energie, levensvreugde en uiteindelijk geluk.

Heb jij de drakenenergie bij jezelf geactiveerd, dan zal je gemakkelijker je talenten de wereld in kunnen brengen op een manier die voedend is voor jouzelf en voor de wereld om je heen. Je gaat een bijdrage leveren ‘aan het grote geheel’ op een manier waar jij blij van wordt, waar jij gelukkig van wordt.

Drakenenergie is ultieme creatie-energie

De draak raakt je ziel op het diepste niveau, waardoor je kunt groeien en je verder ontwikkelen en worden wie je bedoeld bent te zijn.

Drakenenergie is een heel hoge energie. Een hoge energie waarvan wordt gezegd dat ze hoger is dan die van de hoogste engelen. Het is de ultieme creatie-energie met een dito manifestatiekracht. Zo zijn draken diep verbonden met het ontstaan van de aarde en vervullen ze een archetypische rol als hoeders en beschermers van de aarde.

Drakenenergie brandt schoon wat gezuiverd mag worden, maakt je  hart (weer) ontvankelijk om te kunnen ontvangen en wakkert je passie en levensenergie aan. Het is een transformerende energie. Ze breekt op een liefdevolle, maar doeltreffende manier open wat vast zit en maakt je hart weer ontvankelijk om te kunnen ontvangen.

Nogmaals, de drakenenergie brengt je stevigheid, geeft je vleugels en activeert jouw manifestatiekracht.

Draken en de 4 elementen

De krachtige energie blijkt wel uit de bijbehorende kenmerken van de draak, die je kunt vertalen naar de 4 elementen:

Vuur – vuurspuwend blijkt hij over een ultieme transformerende kracht te bezitten.
Water – drakenbloed dat door de aderen en uiteraard het hart stroomt is de basis van liefdesverbindingen en van levensenergie.
Aarde – de poten, enorme klauwen en zeer zeker ook de staart geven de draak zijn stevigheid op de grond, op aarde. Stevigheid die nodig is om je te manifesteren en jouw creaties de wereld in te zetten.
Lucht – zijn staart en vleugels maken dat de draak goed kan vliegen en sturen in de lucht. Tevens kunnen zij met één veeg alle onzin wegvagen. Het zorgt voor beweeglijkheid, heldere communicatie en snelheid van begrip.

Kortom: drakenenergie is alles omvattend. Het combineert alle elementen, maakt compleet.

Je drakenkracht ontwaken = je eigen grootsheid doen ontluiken.

Durf jij het aan?

Doe mee met de drakenworkshop en …

 • Activeer jouw drakenenergie
 • Leer over de drakenenergie
 • Ontvang jouw eigen, persoonlijke drakenbeeldje

Ben jij er klaar voor jezelf helemaal te laten zien aan en in de wereld?
Om een prachtig leven te creëren voor jezelf én jouw omgeving?

Ervaringen met de drakenenergie

“Ik vond altijd dat ik wel lekker stevig in mijn schoenen stond, tot ik met de drakenenergie ging werken. …… Samen gaven ze me stabiliteit en gecontroleerde kracht en er was ook iets wat heel vrolijk voelde….Werkelijk een heerlijk gevoel. En het mooie is, ik kan het iedere keer weer oproepen.”

“Mijn ruimte innemen in combinatie met de drakenenergie heeft mij veel gebracht.”

“Diepere gronding, wat rust en vertrouwen geeft.”

“Mijn speelsheid is weer aangewakkerd in mezelf, heb ik weer terug. Heerlijk.”

“Geeft mij meer kracht en stevigheid.”

Praktische informatie

Wanneer:       Vrijdag 13 september 2019

Waar:              Mijnsheerenland

Hoe laat:         9.30 – 17.00 uur.  Je bent welkom vanaf 9.15 uur.

Lunch:             Zelf meenemen. Er is ook gelegenheid om lunch te kopen.

De drakenworkshop wordt verzorgd door Elvira van der Drift van Scandium, ervaren gelukscoach en docent.

Doe mee met de drakenworkshop en

 • Activeer jouw eigen draak
 • Ervaar de drakenenergie
 • Leer over de drakenenergie

Speciale bonus       Jouw eigen persoonlijke drakenbeeldje

Deze workshop kost € 247

Schrijf je nu hier in voor deze unieke workshop en betaal slechts 127 euro. Dat is een vroegboekkorting van circa 50%!