Healing Arts

healing-arts-logo-breed-laag

Omdat geluk je geboorterecht is.pop-met-ha-fles

Wil jij voldoening?
Leef jij je levensdoel?
Ben jij gelukkig?
Wil jij zielsgelukkig zijn?

Geluk is een heerlijke staat van zijn, een staat van hoge energie, een staat waarin je als het ware wordt opgetild.

Het is niet voor niets dat geluk je geboorterecht is. Iedereen kent het gevoel. Niet iedereen kan dit gevoel even gemakkelijk oproepen.

Terwijl dit echt kan. De Healing Arts cursussen zijn de weg hier naartoe.

Met behulp van de Healing Arts en de Healing Arts Methode kun je je energieniveau verhogen, waarbij ballast wordt opgeruimd en je je steeds gelukkiger zult voelen. Je gaat steeds meer stralen, stralen van binnenuit.

 

Wil jij meer geluk en in contact met je ziel leven?

Er zijn twee mogelijkheden. 

 Optie 1:   Maak een AFSPRAAK voor een behandeling.
Eén op één gaan we dan samen aan de slag. Je kunt hier contact opnemen.

Dit zeggen cliënten:

“Haar coaching sessies zijn verrassend en dringen heel snel diep in de problematiek door.
Haar methoden zoals ik ze heb ervaren, zijn altijd effectief hoewel niet altijd conventioneel.”

“Zij is een hele hartelijke, warme spirit en staat open om bij jou ‘je beste zelf’ naar boven te halen.”

“Het is weer ongelofelijk wat er is gebeurd in deze sessie. ……..meer focus heb, me minder laat afleiden etc. 
Dank je wel voor deze sessie en tot een volgende afspraak!”

“Door terug te komen bij jezelf kan je leren een fijner leven te leiden. Na een sessie met Elvira voel ik me licht, positief in het leven staand maar wel met beide benen stevig op de grond.”

“Ik denk dat een sessie met Elvira voor iedereen van toegevoegde waarde is om
je eigen kracht te vergroten of knelpunten te verhelpen, zodat je “groeit”.”

“Ik vind persoonlijk een sessie met Elvira veel effectiever en fijner dan een sessie met een psycholoog of psychiater. Ik kan dan ook zeker iedereen aanbevelen om een afspraak te maken als dit op je pad komt.”

Wil je dit ook ervaren? Neem contact op en maak een afspraak. Je bent van harte welkom en ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

 Optie 2:   Volg de Healing Arts opleiding.

De Healing Arts opleiding is een traject om je eigen (licht-)kracht te herontdekken, vanuit je ziele energie te leven, je zelf genezende vermogens te activeren en te leren werken met de Healing Arts.

Groei en heling wordt tot stand gebracht door problematiek bij de kern aan te pakken. Problematiek, op welk vlak dan ook, zorgt voor een daling van energie. Healing maakt de weg vrij tot verhoging van energie.

De essentie van de Healing Arts Methode is de verbinding met je ziel herstellen wat leidt tot:
 * bewustzijnsverhoging
 * activatie zelf helende vermogens
 * versterkte eigen lichtkracht      

Het Healing Arts Methode opleidingstraject bestaat uit:
Introductieworkshop      1 dag
Module 1                           6 dagen
Module 2                          6 dagen
Module 3                          6 dagen

Healing Arts Methode – introductieworkshop
Healing wordt tot stand gebracht door de kern van de problematiek aan te pakken. Tijdens de basiscursus van één dag wordt besproken hoe je tot de kern van problematiek komt en welke rol de Healing Arts hierin kunnen spelen. Deze Arts zijn hierbij zeer bruikbaar en effectief. Het helingsproces verloopt sneller en makkelijker, het resultaat is vaak onmiddellijk en verrassend. Lees meer …

Healing Arts Methode – Module 1
Deze module van 6 dagen heeft als doel jezelf te helen van oude, vastzittende stukken ook als deze nu nog onbewust zijn. Je leert er om  je lichtkracht naar het hier-en-nu terug te halen. Dat maakt dat je er vrij de beschikking over hebt en vanuit helder weten nieuwe keuzes kunt maken over wie je bent en wat je wilt. Je komt terug in je ‘Ik Ben energie’, waardoor je in volle kracht en bewustzijn je leven (her)schept. Door in verbinding te zijn met je ziele-energie – Hogere Bewustzijn kun je snel en diepgaand helen. Vanuit dit heel zijn kun je je energie richten op de toekomst. Daarnaast leer je de Healing Arts therapeutisch in te zetten. Lees meer …

Healing Arts Methode – Module 2
Na het volgen van module 1 is verdere verdieping mogelijk met module II. In wederom 6 dagen wordt aandacht besteedt aan het verder verhogen door je lichtfrequentie door het opschonen van je energiesysteem. Thema’s zijn onder meer waarheid, de kracht van het gesproken woord, diepe gronding, Merkivah activatie, bewustzijnslagen. Je leert met grotere energievelden te werken en je verankert jezelf nog steviger in je eigen lichtwezen. Lees meer …

Dit zeggendeelnemers:

“Elvira heb ik leren kennen als een enthousiaste en gepassioneerde docente van de Healing Arts opleiding. De passie en enthousiasme van Elvira waren voelbaar en aanstekelijk. De lessen waren heel gevarieerd. Elvira zorgde goed voor afwisseling tussen theorie en praktijk. Zij deelde haar kennis en ervaring graag maar gaf ons ook de ruimte om de intuïtie te gebruiken. De sfeer was prettig, fijne ontspanningsmomenten en er werd veel gelachen.”

“Ik heb veel geleerd en ervaren tijdens Module 1. Elvira weet de soms best ingewikkelde lesstof begrijpelijk over te brengen. Zij doet dit met humor, respect en duidelijke voorbeelden. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze weet ook een leuke afwisseling in de lesdagen te brengen. Daarnaast heeft zij oog voor ieders plek in de groep. Ik heb heel mooie healing sessies mogen geven en ontvangen. Elvira gaf daarbij steeds duidelijke instructies en voelt goed aan wanneer zij wel of niet moet ingrijpen. Wonderbaarlijk ook hoe verlichtend de lichtfrequenties bij deze sessies werken.”

 

Geïnteresseerd in de opleiding?

Eén keer per jaar plan ik een opleiding in. Heb jij interesse om deze opleiding geheel of gedeeltelijk met een eigen groep te volgen, dan kan ik deze ook verzorgen op een locatie naar keuze. Neem gerust contact op als dit interessant is.