Module 1 van de Healing Arts opleiding

Module 1 van de Healing Arts opleiding

Groeien doet bloeien en dat zul je zeker gaan ervaren bij Module 1 van de Healing Arts opleiding. Gedurende 6 dagen ga je heel veel leren en ervaren, waarbij je  jezelf zult helen van oude, vastzittende stukken – ook als deze nu nog onbewust zijn.

Je leert om  je eigen lichtkracht naar het hier-en-nu terug te halen. Dat maakt dat je er vrij de beschikking over hebt en vanuit helder weten nieuwe keuzes kunt maken over wie je bent en wat je wilt.

Je ervaart je volle kracht en zult je bewustzijn verruimen, waarmee jij jouw leven creëert.  Door in verbinding te zijn met je Hogere Bewustzijn kun je snel en diepgaand helen. Vanuit dit heel zijn kun je volledig aanwezig zijn en je energie richten op het creëren van jouw gewenste toekomst. Daarnaast leer je te werken met de Healing Arts middelen.

Aan bod komen:healing-arts-logo-breed-laag

*         in je kracht staan

*         energetische koorden

*         helen van familiekarma en  familiepatronen

*         onvoorwaardelijke liefde

*         werken met kinderen en het helen van je innerlijke kind

*         het herschrijven van je geschiedenis

Mocht je deze wijze van werken met cliënten willen gaan gebruiken is het van belang dat je de ervaringen eerst in je eigen bewustzijnsveld hebt ervaren. Vandaar dat deze cursus gericht is op het zelf ervaren en doorleven, waarna je het – zo je wilt – kunt inzetten.

Module 1 is een vervolg op de introductieworkshop. Eerdere deelname aan de introductieworkshop of een Healing Arts behandeling bij mij of een andere therapeut wordt sterk aangeraden aan deelnemers.

 

Waarom Module 1 bij Scandium?

Homepage Scandium deksel van je talenten thumbnailTijdens mijn therapeutenopleiding ben ik in 2007 in aanraking gekomen met de Healing Arts. De energie die hiervan uitging had grote aantrekkingskracht op mij. Na een eerste behandeling hiermee heb ik alle opleidingen doorlopen en ben in 2009 aan de docententraining begonnen. In mijn praktijk is het bijna ondenkbaar om zonder de Healing Arts te werken. Mijn enthousiasme wordt gevoed doordat de resultaten zo treffend, effectief en blijvend zijn.

Dit zeggen deelnemers:

“De bijzonder eigen wijze waarop Elvira abstracte dingen concreet maakt, heb ik als zeer plezierig en professioneel ervaren.”

“Elvira heb ik leren kennen als een enthousiaste en gepassioneerde docente van de Healing Arts opleiding. De passie en enthousiasme van Elvira waren voelbaar en aanstekelijk. De lessen waren heel gevarieerd. Elvira zorgde goed voor afwisseling tussen theorie en praktijk. Zij deelde haar kennis en ervaring graag maar gaf ons ook de ruimte om de intuïtie te gebruiken. De sfeer was prettig, fijne ontspanningsmomenten en er werd veel gelachen.”

“Ik heb veel geleerd en ervaren tijdens Module 1. Elvira weet de soms best ingewikkelde lesstof begrijpelijk over te brengen. Zij doet dit met humor, respect en duidelijke voorbeelden. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze weet ook een leuke afwisseling in de lesdagen te brengen. Daarnaast heeft zij oog voor ieders plek in de groep. Ik heb heel mooie healing sessies mogen geven en ontvangen. Elvira gaf daarbij steeds duidelijke instructies en voelt goed aan wanneer zij wel of niet moet ingrijpen. Wonderbaarlijk ook hoe verlichtend de lichtfrequenties bij deze sessies werken.”

Praktisch

Wil je meer informatie, neem gerust contact op!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!