Module 2 van de Healing Arts opleiding

Module 2 van de Healing Arts opleiding

Na het volgen van module 1 is module 2 een logische vervolgstap. In wederom 6 dagen wordt aandacht besteedt aan het verder verhogen door je lichtfrequentie door het opschonen van je energiesysteem. Thema’s zijn onder meer waarheid, de kracht van het gesproken woord, diepe gronding, Merkivah activatie, bewustzijnslagen. Je leert met grotere energievelden te werken en je verankert jezelf nog steviger in je eigen lichtwezen.

Je therapeutische kwaliteiten worden verder aangescherpt en het zal steeds duidelijker worden wat jouw vorm is om te werken met de Healing Arts middelen.

 

Waarom Module 2 bij Scandium?

Homepage Scandium deksel van je talenten thumbnailTijdens mijn therapeutenopleiding ben ik in 2007 in aanraking gekomen met de Healing Arts. De energie die hiervan uitging had zo’n aantrekkingskracht op mij dat ik na een eerste behandeling hiermee alle opleidingen heb doorlopen en in 2009 aan de docententraining ben begonnen. In mijn praktijk is het bijna ondenkbaar om zonder de Healing Arts te werken. Ik deel mijn kennis graag, zeker als mijn enthousiasme wordt gevoed door de effectiviteit van de middelen. Een prachtig groeiproces naar meer geluk en een stralende persoonlijkheid.

 

Planning Module 2 – Healing Arts Methode   

 

Momenteel staat er geen module 2 gepland. Meer weten of interesse, neem gerust contact op.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!