Hoe ik tot Munay-Ki ben gekomen

Mijn introductie

Energiewerk en spirituele ontwikkeling hebben mij altijd bezig gehouden.

Na Reiki-inwijdingen heb ik me jarenlang verdiept in het Noord-Amerikaanse sjamanisme en in het werken met de energie van onze lichtlichamen.

 In 2007 kwam ik online Munay-Ki tegen. Er werden een 7-tal opleidingsweken in de Munay-Ki aangekondigd. 

Dit initiatief kwam vanuit Amerika om de Munay-Ki in de wereld te verspreiden. De deelnemers konden op hun beurt weer de Munay-Ki doorgeven. Eén week werd in Nederland georganiseerd.

 

Bijzonder was dat Munay-Ki door mijn hoofd bleef spoken en uiteindelijk heb ik me
ingeschreven. Dit is een intuïtief proces geweest, onbewust wilde ik het
blijkbaar graag. Dit is kenmerkend voor de Munay-Ki.
Men zegt dat je tot de Munay-Ki wordt geroepen.

Toen het eenmaal zover was wist ik waar ik hoe laat moest zijn, en ik arriveerde ruim op tijd. Doordat ik mij door mijn intuïtie gedreven had  opgegeven, arriveerde ik geheel blanco en open voor wat er zou komen.

Ik was vroeg en heerlijk in het zonnetje zag ik andere deelnemers binnen
druppelen. Ik zag mensen met leren hoeden, sjamanendrums en kleurrijke bundels.

Ik vond dat één persoon wel erg enthousiast was uitgedost. Dit bleek de sjamaan uit Peru te zijn die ons belangrijke lessen en inwijdingen kwam brengen, Don Francisco. Don Francisco kwam uit Peru, waar hij op circa 4000 meter hoogte woonde, op de manier zoals ze de afgelopen 500 jaar hebben gewoond. De tradities nog altijd nalevend.

Het werd een leerzame week waarin we de ochtenden, middagen én avonden bezig waren met het opdoen van heel veel kennis, heel veel achtergrond en heel veel ervaringen.

Na deze week was ik vol van de Munay-Ki, vervuld van alle prachtige mensen die ik had ontmoet en blij om met deze nieuwe bagage weer naar huis te gaan.

 

Kenmerkend voor Munay-Ki

Wat kenmerkend is voor de Munay-Ki is dat het energetische inwijdingen zijn die op een diep niveau doorwerken. Dat diepe doorwerken gebeurt op een ongrijpbaar niveau en heeft tijd nodig. Voor mij heeft het een jaar geduurd voor ik zelf klaar was om de Munay-Ki door te geven aan anderen. In dat jaar is er veel gebeurt, er is op onbewust niveau veel aangeraakt en op gang gebracht.

Ik ben nu veel bewuster van wat ik wil, wat ik van iets vindt en wat goed voor mij is. Mijn leven draait nu om mij. Ik voldoe aan mijn eigen verwachtingen. Het voldoen aan de verwachtingen van anderen is bijzaak geworden.

En dat geeft rust. Het is veel duidelijker wat mij levenstaak of zieledoel is.
Het werd kristalhelder dat ik erg blij wordt van mensen helpen naar meer geluk ervaren.
Het is de aanleiding geweest voor mij om mijn vaste baan op te zeggen en mijn eigen bedrijf Scandium te starten.

Geweldig ook dat ik – toen ik die stap eenmaal genomen had – verrast was door alle positieve reacties van de mensen om mij heen. Ze vonden het superstoer dat ik voor mezelf koos en dit werk ging doen. De interesse was oprecht en groot.

Dit alles heeft gemaakt dat ik de Munay-Ki altijd omschrijf als een cadeau aan jezelf wat je in je kracht en op levenspad zet.

Munay-Ki is de ultieme uitnodiging om te zijn zoals je bent.

Je bent altijd jezelf, laten we daar even duidelijk over zijn. Maar laat jij jezelf ook altijd aan anderen zien? 
Er is niets zo aantrekkelijk als mensen die gewoon zichzelf zijn, zichzelf volledig accepteren en gewoon hun ding doen. Kijk maar naar kinderen. Die zijn van nature zo puur en gewoon zichzelf, dat van ze houden vanzelf gaat. 

Verder lezen over Munay-Ki?

Vraag gratis de introducite in de Munay-Ki aan. 

Dit e-book geeft meer achtergrond-informatie over de Munay-Ki.

Het geeft een beeld van wat de inwijdingen je brengen.

Dit is gratis en geheel vrijblijvend.