Zie hoe anderen jou zien

Geef je potentie een boost met deze unieke kwaliteitstraining

Zie hoe anderen jou zien

Vertel jij sprankelend jouw verhaal, of kom je over als een natte dweil? Heb jij het voorkomen van een tweederangs boekhouder of ben jij een natuurtalent? Dat je eigen perceptie nogal kan afwijken van de werkelijkheid illustreert het volgende filmpje.

Inzicht in hoe je overkomt én hoe je effectiever kunt communiceren, dat is wat de training “Zie hoe anderen jou zien“, je oplevert.

Waarom “Zie hoe anderen jou zien”We need you to lead us

Heb je wat te vertellen en wil je gezien worden? Dan is het
natuurlijk wel de bedoeling dat je gehoord wordt.

Hoe inspirerend communiceer jij? Van groot belang als je effectief richting wilt geven aan mensen in jouw organisatie en om gemakkelijk tot zaken te komen met potentiële klanten.

“Waarom heb ik op het ene moment het idee dat mensen horen wat ik zeg en begrijpen wat ik bedoel, terwijl ik het andere moment het idee heb dat de ander niet eens hoort wat ik zeg?” Die vraag houd me al lang bezig.

Eén en ander werd mij een stuk duidelijker toen ik mijn boodschap voor de camera wilde overbrengen. Dat leek me niet al te moeilijk, zeker niet met de expertise die ik dacht te hebben. Niets bleek minder waar: het bleek genadeloos confronterend en super leerzaam.

Ik ben nu meer bereid te evalueren en onderzoeken hoe ik overkom en wat mijn rol hierin is. De camera is van grote waarde hierin.

Dat heb ik niet nodig.

“Dat heb ik niet nodig.” denk je nu wellicht. “Ik heb al zo veel ervaring, ik kan op dat gebied echt niets meer leren.” Zo herkenbaar en zo niet waar!

Het mooiste is: als het wél waar is, wordt dit prachtig bevestigd en heeft je ego een goede dag. Maar als het echt zo was zou je dit nu niet lezen. Bottom line is: ben jij tevreden met goed, of ga jij voor fantastisch?

Presentatietrainingen volgen, presentatietrainingen geven, presentaties voor trainingen voorbereiden, noem het maar en ik heb het allemaal wel gedaan. Ook veel uitgevoerd. Dus dan denk je dat je de klappen van de zweep wel kent. Voor een groep gaan staan is geen probleem. Het maximale eruit halen als je voor een groep staat is echter nog niet zo gemakkelijk. En dit zie je vooral goed bij anderen. En wie kijkt er naar jou? Jijzelf in elk geval niet.

 

Who are you Mr. President?

In onderstaande video een helder voorbeeld over hoe je over kunt komen.

 

Zie hoe anderen jou zien: dit gaan we doen

Wat gebeurt er tijdens een dag “Zie hoe anderen jou zien?”
De training wordt gegeven aan een groep van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Een dag samen met gelijkgestemden, die gaan voor fantastisch in plaats van voor goed en die bereid zijn zich open te stellen om te leren.

Uiteraard stapt iedere deelnemer een aantal keer voor de camera. Er wordt aandacht besteed aan wat je zegt, hoe je het zegt en vooral hoe het overkomt. Scandium houdt van ‘kort maar krachtig’, dus dit zullen korte opnames zijn. Je ontvangt gerichte en indien nodig stevige feedback en je leert wat je zelf kunt doen om nog beter over te brengen wat je te vertellen hebt. Je zult vooral ervaren wat dit met jezelf doet. Dat is belangrijk, want dit inspireert je een factor 10 meer om in praktijk te brengen wat je leert.

Uiteraard wordt voor de inwendige mens goed gezorgd en sluiten we af met een borrel.

Na afloop ontvang je per mail 2 korte video’s van jezelf, waarop je zelf terug kunt zien wat de dag je gebracht heeft.

 

Dit zeggen anderen

Eerdere deelnemers waren erg enthousiast en beoordeelden deze training met een 9.

Een quote: “Juni 2015 een super interessante sessie gehad over “Hoe zien anderen mij”. Uiteindelijk overtrof de uitkomst de verwachtingen en heb ik mijzelf ten overstaan van de groep nog beter leren kennen. Vanuit dit oogpunt heb ik veel tips en tricks gehad om juist vanuit je presentatie en je authenticiteit extra goed voor de dag te kunnen komen. Echt een aanrader als je meer wilt bereiken in het leven zonder jezelf te verliezen.”

Een treffende opmerking: “Als je het overweegt heb ik maar een tip: DOEN.”

De kosten 

Een dag met jezelf -samen met anderen- aan de slag is intensief en brengt resultaat.
Een dag kwaliteitstraining op een inspirerende locatie. Een dag samen met gelijkgestemden, die gaan voor fantastisch in plaats van voor goed en die bereid zijn zich open te stellen om te leren. De belangrijkste vraag die overblijft:  “Wat kost het je als je het niet doet?”

Kosten voor deze kwaliteitstraining bedragen 995 euro per persoon. Dit is exclusief BTW.
Ja, ik wil nog beter voor de dag komen en gehoord worden.

Om het geleerde van de dag optimaal in te kunnen zetten, verhoogd individuele performance verbetering het resultaat. Kies daarom voor een combinatie van de training met

Kwaliteitstraining van een dag                                                                             995

VIP Training: + extra 2 uur performance verbetering                                   1495

VIP+ Training: + extra drie maal 2 uur performance verbetering              2495

 

En ik kies voor

  • optie 1: Een dag is voor mij voorlopig meer dan genoeg.
  • optie 2: de VIP Training.
  • optie 3, de VIP+ Training: ik wil het maximale uit mezelf te halen

 

Ja, ik wil met een groep collega’s zien hoe anderen mij zien. Neem contact op hierover.

Ja, dit is interessant voor de high potentials uit onze organisatie. Neem contact hierover op.