De Munay-Ki is een eeuwenoude inwijdingscyclus, die op een diep niveau van invloed is op wie jij bent en hoe je in het leven staat.

De oorsprong ligt in Peru.

Over de Munay-Ki kan ik veel vertellen en je kunt er ook behoorlijk wat informatie over op mijn website terugvinden. Het meeste spreekt nog altijd de ervaring van anderen.

Ter illustratie, begin oktober 2018 ontving ik onderstaande e-mail:

Beste Elvira,

Bij deze mail ik je vanwege mijn interesse in Munay-Ki. Ik zou graag de
9 rites willen ontvangen.  […] 

Mijn beweegredenen zijn:

Beter geaard zijn en blijven.
Meer in contact komen met moeder aarde. Dichter komen bij wie ik ben/ wil zijn. Met meer zekerheid het levenspad bewandelen zoals mijn hogere zelf gepland heeft.
Oude gewoontes die me niet meer dienen los kunnen laten.
Nieuwe gewoontes die bij me passen kunnen vasthouden.
Ontwikkeling van energy-healing e.d.
Algehele persoonlijke ontwikkeling
Een verschil willen maken op aarde spreekt me erg aan. Interesse en vertrouwen in de ‘oude’ wijsheden en rituelen van de incas, mayas, indianen, shamanen, etc.

Met vriendelijke groet,
Pieter

De eerste afspraak was snel gepland. Een aantal weken na het ontvangen van de laatste inwijdingen, het was inmiddels eind januari 2019, ontving ik weer een e-mail:

Hoi Elvira,

Bij deze wil ik je graag mijn ervaringen vertellen van Munay Ki en wat het mij heeft gebracht. Ik wilde graag de laatste sessie even op mij in laten werken, en kan nu ook daarover mijn ervaringen vertellen.

Terug kijkend naar mijn initiële verwachtingen kan ik zeggen dat de ontwikkelingen er goed op aan sluiten. Nu merk ik ook dat het je verwachtingen te boven gaat en ik in ieder geval niet had kunnen weten wat me nou eigenlijk te wachten stond. Ik wist eigenlijk maar een ding echt, en dat is dat ik het moest doen, en dat is eigenlijk al genoeg zoals we weten.

Waar het bij mij op neer is gekomen is dat ik meer bewustzijn met me meedraag, gepaard met een dusdanig momentum dat wanneer ik even minder bewust ben, ik snel weer “terug val” in dit bewustzijn. Het is me dan ook duidelijk dat ik nu totaal niet meer sta als waar ik voorheen stond. Het is een verankering van een energie die bij me blijft, no matter what. En dit brengt processen, emoties, gedachten en impulsen (energie) met zich mee die ik voorheen niet als zodanig had.

Zoals ik had verteld hebben grote veranderingen in mijn leven plaats gevonden tussen de sessies in, die elk gepaard dingen met veel emoties en energie. Zaken die zich uit mijn leven hebben moeten verwijderen, het ging allemaal erg snel! Het was soms een rollercoaster voor mij, en merk nu dat ik op een veel betere plek terecht ben gekomen waar ik de komende jaren mee vooruit kan, en dan bedoel ik ons nieuwe huis. Verder lijkt het me al jaren wel wat om iets met energy healing te gaan doen maar wist dit altijd naast mij neer te leggen, mijn ego had hierin de overhand en wist mij te overtuigen met zijn ’ja maar, en ja maar’. Mijn zoektocht naar energy healing is wat mij een paar maanden geleden naar Munay Ki heeft geleid. Blijkbaar was Munay Ki eerst nodig! De dingen die ik wil ondernemen dragen nu namelijk een dusdanig momentum met zich mee dat ik er niet meer omheen kan. Het is juist door dit momentum dat het me veel duidelijker is wat ik wel en niet wil gaan doen. Ik kan dan ook met veel plezier zeggen dat ik mij inmiddels heb ingeschreven voor een 2-jarige opleiding tot holistisch therapeut waar ik in april aan begin. Veel van deze gebeurtenissen gaan gepaard met synchroniciteiten, wat mij altijd doet lachen en waardoor ik extra dankbaar ben naar het leven.

Zo kwam Munay Ki ook precies op het juiste moment en heeft me dat duwtje in de rug gegeven om door te gaan met waarvoor ik hier gekomen ben. Munay Ki kennende zal die energie-trein nog wel even vaart houden. Ik wil jou nogmaals hartelijk bedanken voor alles. Ga zo door, want mensen in hun kracht zetten met Munay Ki is wat deze wereld nodig heeft.

Hartelijke groeten,
Pieter

Spreekt dit je aan? Is je interesse gewekt? Is Munay-Ki iets voor jou?

Je weet dat Munay-Ki iets voor jou is, als het in je hoofd blijft spoken.

De paqo’s zeggen dat je wordt geroepen door de Munay-Ki – op zielsniveau. Je ziel vraagt als het ware om de inwijdingen.

14 juni start er een nieuwe inwijdingscyclus.
Via deze link kun je je opgeven: https://www.scandium.nl/product/munay-ki-3/