Rite of the Womb

Effectieve aanpak voor

  • Creatiekracht
  • Levenskracht
  • Vrouwelijke kracht

Voor …

 

Speciaal voor vrouwen die in hun vrouwelijke kracht willen staan. Vrouwen hebben van nature een oerkracht. Onze verbinding met deze oerkracht kan gedurende ons leven verstoord zijn geraakt.
Wil jij meer stralen, stralen als vrouw? Dan is een diepe verbinding met je vrouwelijke energie en vrouwelijke kracht een must.

Jouw vermogen om dingen neer te zetten in het leven zoals je eigen bedrijf, het moederschap, vriendschappen, sportieve prestaties en zo meer, hangt sterk samen met jouw vrouwelijke energie en hoe je hier mee omgaat.

De sleutel om jouw creatiekracht tot volle bloei te laten komen ligt in het vrouwelijke verscholen, in jouw baarmoeder. En dat is een beetje een dingetje, want in onze maatschappij is het helaas veel gebruikelijker om de baarmoeder te gebruiken om angst, pijn en verdriet in op te slaan. Mooi balen, want wij vrouwen worden daar niet echt blijer van.

Goed nieuws: in het Amazonegebied (de plek waar de ultieme moederlijke energie heerst) is een diep energetisch werkende inwijding ontstaan, die jij nu ook kunt ontvangen.

Wil jij meer in contact met je eigen creatiekracht, je vrouwelijke energiebron, jouw kernenergie?

 

Speciaal voor mannen die hun creatiekracht volledig in beheer willen nemen. Mannen hebben geen baarmoeder, maar worden wel geboren uit een baarmoeder. En zowel mannen als vrouwen zijn energetisch verbonden met de baarmoeder van het universum: de bron van onze creatiekracht.

Om te kunnen creëren, is het van belang om in verbinding met je intuïtie, je diepere weten te staan.

Achtergrond informatie

 

Heel en leef je vrouw zijn met deze unieke baarmoederinwijding uit de jungle van Peru. The 13th rite of the Munay-Ki: The Rite of the Womb. De baarmoeder is bij uitstek een plek van creatie, maar helaas vaak verzwaard met negatieve energie.

Munay-Ki betekent ‘wees zoals je bent’ of ‘ik hou van jou’ vanuit de universele liefdesenergie. Oorsprong is Peru, de afstammelingen van de Inca-sjamanen. Heel bijzonder en bijzonder krachtig.

Er bestaat een lijn van vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van lijden. De rite van de baarmoeder is nu gedeeld om door te geven. Een prachtige inwijding voor deze tijd. Dit oeroude vrouwenritueel van heling en bevrijding herinnert ons aan deze essentiële waarheid:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn op te slaan,
de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

oftewel:

Onze bron van creatie is geen plek om angst en pijn op te slaan,
de bron van creatie is een plek van creatie en geboorte van leven.

De Rite of the Womb (rite van de baarmoeder) is zeer krachtig en brengt in alle zachtheid jouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen in schoonheid, kracht en waardigheid.

Het maakt je krachtiger, vrouwelijker en zachter.

Het heeft mij in korte tijd meer gebracht dan ik had verwacht.

Water speelt een centrale rol in deze ceremonie.

 

Praktisch

 

Op dit moment staan er geen workshops gepland. Heb je interesse, laat dit dan weten via elvira@scandium.nl of neem contact op.

Het is mogelijk een aparts workshop te plannen voor een kleine groep of zelfs 1 op 1. Heb je hierin interesse, laat me dit weten: elvira@scandium.nl

Je ontvangt:

  • voorbereidende informatie
  • de inwijding
  • hand-out
  • koffie, thee en wat lekkers

Ervaringen

Dichter bij mezelf …

De Rite of the Womb heeft mij meer rust en acceptatie gebracht van mijn vrouwelijkheid. Iets wat zeer welkom was in mijn ‘gevecht’ met endometriose. Met gevolg dat ik dichter bij mijzelf ben gaan staan.

Jane S.

Ervaren

Oprecht, ervaren en gedreven. Op het gebied van het Sjamanisme een absolute kanjer.

Marjolein L.

Zachtheid toelaten

Wow, dit werkt diep. Ik merk dat ik mijn zachtheid meer kan toelaten, terwijl dit heel stevig voelt. Dankbaar dat ik dit heb mogen ontvangen.

Louise de W.