Training aanbod

Wat Scandium te bieden heeft

1:1 of in groepsverband

 

Training ‘Presenteren kun je leren’

Hoe presenteer jij (jezelf) zo, dat je overtuigend en duidelijk overkomt?
We werken toe naar het resultaat: mensen luisteren geboeid, terwijl jij vanuit rust en vertrouwen je verhaal vertelt.

Training ‘In je kracht staan’

Wat is het belang van kracht en het effect van in je kracht staan?

Deze training maakt je bewust van wanneer je wel of juist niet in je kracht staat. Je ervaart je innerlijke kracht en hoe jij zelf voor die kracht kunt kiezen. Je krijgt inzicht in wat jou uit je kracht haalt.

Inca-sjamanisme

De kennis en kunde vanuit eeuwenoude wijsheidtradities uit Peru, vormen een bron van inspiratie voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Munay-Ki betekent ‘wees zoals je bent’. Het nodigt je uit om te leven en werken vanuit je hart-energie, zet je in je kracht en op je levenspad. Munay-Ki wakkert je innerlijk vuur en je passie aan, hernieuwt de verbinding met je ziel en je roeping.

Nusta Karpay activeert je diepste vrouwelijke energie, maakt de oergodin in jou – vrouw én man – wakker. Het maakt je innerlijke rust toegankelijker en meer aanwezig. Je ervaart rust, stilte en kracht. Na de Nusta Karpay is het mogelijk om de Blossoming te ontvangen.

Rite of the Womb biedt jou de sleutel van je diepste creatiekracht. De sleutel om jouw creatiekracht tot volle bloei te laten komen, ligt in het vrouwelijke verscholen. Het is een ritueel van innerlijke bevrijding.
Vergis je niet, deze rite is óók voor mannen die hun creatiekracht volledig in beheer willen nemen.

 

Angelologie

Angelologie berust op oeroude kennis van het leven en het universum.

De Innerlijk Kompas Sessie geeft inzicht in waarom je leven tot nu toe is verlopen, zoals het gelopen is. Je begrijpt wie jij in essentie bent en wat je te brengen hebt. Dat geeft rust. Keuzes die je vanaf dat moment maakt, worden logischer en gemakkelijker. Jouw innerlijke rust voelt als een zegening. Hoe gaaf is het als je daar toegang tot hebt en steeds weer voor kunt kiezen!

De cursus in de Angelologie verzorg ik voor wie meer wil weten over de energetische opbouw van ons universum, hoe wij zielen ons ontwikkelen, welke rol wij spelen en hoe alles met elkaar samenhangt. Je leert hoe je kunt samenwerken met de voedende energievelden die met de metafoor ‘engelen’ worden aangeduid. Deze engelen zijn geen lieflijke wezentjes met doorschijnende vleugels, maar een aanduiding voor krachtige energieën.

De cursus geeft je de informatie waarmee je jouw leven in een stroomversnelling kunt laten komen – mocht je daarvoor kiezen.