Nusta Karpay

Activatie van je diepste vrouwelijke energie. 

  • Zeven inwijdingen
  • Innerlijk rustpunt
  • Godin in jou activeren

Activatie van je diepste vrouwelijke energie


De Nusta Karpay activeert je diepste vrouwelijke energie. De terugkeer van de vrouwelijke energie is niet alleen belangrijk voor onszelf, maar ook voor onze wereld.

Vooral nu we in een transformatie periode zitten naar een Nieuwe Tijd. Een tijd waarin verbondenheid en balans tussehet mannelijke en het vrouwelijke weer ruimte krijgen in de wereld.

Zeven godinnen

 

De Nusta Karpay zijn de 7 inwijdingen die je diepe vrouwelijke energie wakker maken en je verbinden met de Nusta’s uit Peru. Nusta betekent prinses, godin en/of priesteres.

De zeven Nusta’s brengen ieder hun eigen licht. Tijdens de inwijdingen wordt pure vrouwelijke energie in je lichtlichaam via je zeven chakra’s gebracht. Iedere inwijding en ceremonie heeft zijn unieke kracht. Dit helpt je elke hoek en plek in je fysieke en energetische lichaam tot leven te brengen en je te verbinden met moeder aarde, de godin in jou, met de complete vrouw in jou, zowel in man als in vrouw.

Het maakt je innerlijke rustpunt toegankelijker en meer aanwezig. Je ervaart rust, stilte en kracht. Je zult op een positieve manier een nieuwe balans in je leven vinden. 

Achtergrond informatie

De priester-genezers of sjamanen uit Peru (paqo’s) zijn meesters van de levensenergie. Zij hebben samen met hun volk de Qero’s honderden jaren in afzondering geleefd en zijn, toen het ijs op de heilige bergen begon te smelten, teruggekomen om hun wijsheid met ons te delen. Eén van hun krachtigste technieken is de Karpay, de inwijding volgens de Andes traditie.

Verder lezen en meer informatie over de Nusta Karpay vind je in dit pdf-bestand. Aanmelden kan op de contact pagina.

Ervaringen

Rust en acceptatie 

Elvira heeft mij ingewijd in de Rite of the Womb (Munay-Ki training). Zij is een hele hartelijke, warme spirit en staat open om bij jou ‘je beste zelf’ naar boven te halen. De Rite of the Womb heeft mij meer rust en acceptatie gebracht van mijn vrouwelijkheid. Iets wat zeer welkom was in mijn ‘gevecht’ met endometriose. Met gevolg dat ik dichter bij mijzelf ben gaan staan.

Jane S.

Gedreven

Oprecht, ervaren en gedreven. Op het gebied van het sjamanisme een absolute kanjer.

Marjolein L.

Passie

Ze doet het met passie, en ze heeft humor, je voelt je op je gemak bij haar.

Mariam K.

Afspraak maken?

 

Neem contact op om een afspraak te maken. Na een vrijblijvende kennismaking van een kwartier beslis je of we aan de slag gaan of niet.

Gaan we aan de slag, dan beginnen we meteen. Vervolgens plannen we de vervolgafspraken die 1 tot 1,5 uur zullen duren.

Je bent van harte welkom in Mijnsheerenland. Je kunt je gegevens achterlaten op de contact pagina, mij bellen of een WhatsApp bericht sturen.

 

Kosten

 

€ 110 per afspraak.

€ 497 indien je direct besluit tot 5 afspraken.

 

Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan.