Nusta Karpay

Activatie van je diepste vrouwelijke energie. 

  • Zeven inwijdingen
  • Innerlijk rustpunt
  • Godin in jou activeren

Activatie van je diepste vrouwelijke energie


De Nusta Karpay activeert je diepste vrouwelijke energie. De terugkeer van de vrouwelijke energie is niet alleen belangrijk voor onszelf, maar ook voor onze wereld.

Vooral nu we in een transformatie periode zitten naar een Nieuwe Tijd. Een tijd waarin verbondenheid en balans tussehet mannelijke en het vrouwelijke weer ruimte krijgen in de wereld.

Zeven godinnen

 

De Nusta Karpay zijn de 7 inwijdingen die je diepe vrouwelijke energie wakker maken en je verbinden met de Nusta’s uit Peru. Nusta betekent prinses, godin en/of priesteres.

De zeven Nusta’s brengen ieder hun eigen licht. Tijdens de inwijdingen wordt pure vrouwelijke energie in je lichtlichaam via je zeven chakra’s gebracht. Iedere inwijding en ceremonie heeft zijn unieke kracht. Dit helpt je elke hoek en plek in je fysieke en energetische lichaam tot leven te brengen en je te verbinden met moeder aarde, de godin in jou, met de complete vrouw in jou, zowel in man als in vrouw.

Het maakt je innerlijke rustpunt toegankelijker en meer aanwezig. Je ervaart rust, stilte en kracht. Je zult op een positieve manier een nieuwe balans in je leven vinden. 

Achtergrond informatie

De priester-genezers of sjamanen uit Peru (paqo’s) zijn meesters van de levensenergie. Zij hebben samen met hun volk de Qero’s honderden jaren in afzondering geleefd en zijn, toen het ijs op de heilige bergen begon te smelten, teruggekomen om hun wijsheid met ons te delen. De Qero’s zijn de rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s, die nog op de traditionele manier van ruim 500 jaar geleden leven – in dorpjes in het Andesgebergte op ruim vierduizend meter hoogte.

De kennis, spirituele wijsheid, helingstechnieken en inwijdingen van de paqo’s ondersteunen de mensheid naar een toekomst van harmonie, verbondenheid en eenheid.

Eén van hun krachtigste technieken is de Karpay, de inwijding volgens de Andes traditie.

Sinds 2009 wordt naast de Munay-Ki, ook de Nusta Karpay verspreidt. Voor die tijd werd deze inwijding alleen
binnen de Inca traditie doorgegeven.

De Nusta Karpay workshop

 

Je ontvangt de 7 inwijdingen van de Nusta Karpay in twee dagen. 

De investering voor de Nusta Karpay bedraagt € 497,=. Dit is inclusief koffie, thee en materialen.

 

Individueel

 

De Nusta Karpay kun je ook individueel ontvangen. Dit plannen we dan twee maal een dagdeel. De kosten zijn gelijk.

 

Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan.

Ervaringen

Gedreven

Oprecht, ervaren en gedreven. Op het gebied van het sjamanisme een absolute kanjer.

Marjolein L.

Passie

Ze doet het met passie, en ze heeft humor, je voelt je op je gemak bij haar.

Mariam K.