Coaching 

Aanpak

Resultaat

Voor wie

Mijn passie is om jou stappen te zien zetten naar een leuker, rijker leven. Want het leven is fantastisch – ook al zie je dat momenteel misschien niet zo.

In maximaal 5 sessies maak je een persoonlijke en spirituele ontwikkeling door, totdat je heel natuurlijk… je levenslust (terug)vindt.

Aanpak

 

Ik geloof dat iedereen uniek is, een eigen talent heeft.

En dat jij op een bepaald moment ervaart geen supergaaf of zelfs een waardeloos leven te hebben… dat geloof ik ook. Maar dat wil niet zeggen dat ik het met je eens ben! Naar mijn overtuiging sta je dan op het punt van een doorbraak om het eens lekker anders te gaan doen. Klaar voor een groeispurt als het ware.

Daar ga ik voor. Door jouw energieniveau te verhogen, je te helpen met het slechten van innerlijke conflicten en opruimen van obstakels, en daarmee je kwaliteit van leven te verbeteren. Zodat je jouw levenslust, jouw levensenergie terugvindt. Weer in contact komt met jouw eigen bezieling, waardoor je bezield kunt leven.

De essentie van het leven is dat je er bent in alles wat je doet. ‘Zijn’ en ‘doen’ zijn absoluut verbonden, het een gaat niet zonder het ander. Weet wie je bent, dan snap je ook wat je komt doen. En ook gáát doen, want het creatieproces werkt zo dat je alles kunt creëren wat bij jou past, wat met jouw unieke talent resoneert. Dat is de sleutel van jouw leven.

Dan vind je een heel pure en standvastige vorm van geluk waar je altijd naar kunt terugkeren: zielsgeluk.

Voor dat zielsgeluk werk ik maximaal 5 sessies met je. Dat is genoeg.

 

Resultaat

 

Zodra er iets in jou verandert, ga jij je anders voelen. Dit werkt door op jouw omgeving én op wat je van die omgeving terugkrijgt. Dan wordt het alleen maar leuker, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen en de wereld om je heen.

Het optimale resultaat is bereikt als jij met stralende ogen een stuk blijer de wereld instapt, met meer bewegingsvrijheid en een verrijkt leven. Je bent aangesloten op jouw zielsgeluk, de onderstroom die de basis van je bestaan is. Dat zielsgeluk wordt gevoed door de verbinding tussen je diepste zelf en de wereld, de omgeving.

Dit alles brengt je begrip en helderheid. Keuzes voor de toekomst worden gemakkelijker. Je begrijpt wie jij in essentie bent en wat je komt brengen. Kun je dit laten binnenkomen en omarmen, dan wordt het leven veel gemakkelijker.

Jouw innerlijke rust voelt als een zegening. Hoe gaaf is het als je daar toegang tot hebt en er steeds weer voor kunt kiezen! Natuurlijk word je door de gebeurtenissen van tijd tot tijd ook weer losgerukt van die rust. Het gaat erom dat je weet dat de verbinding er is en dat je er altijd weer voor kunt kiezen. Dan ben je rust in beweging, heb je rust in je bewegingen én plezier.

Een cliënt schreef in een recensie van ons coachtraject: ‘Leven, hier ben ik!’

Kijk, daar word ik weer zielsgelukkig van.

Voor wie

 

Ik ben er voor jou als…

Jij het objectief prima op orde hebt in het leven, maar dat voelt niet zo.

 

Of…

Je niet zozeer een probleem voelt, maar ‘gewoon’ de behoefte van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, je nieuwsgierig bent naar jezelf.

 

In ieder geval…

Vind je jezelf de moeite waard om in te investeren.

Ben je op zoek naar meer zelfkennis, wat je vervulling en geluk zal brengen.

 

En liefst…

Voel je je maatschappelijk betrokken, heb je invloed binnen de organisatie, familie, vriendenkring en de wereld om je heen. Zodat jij bijdraagt aan meer onderling respect, waardering, acceptatie, oog voor de omgeving en voor elkaar.

 

Ga je ervoor?

Afspraak maken?

 

Neem contact op per mail, telefoon of stuur een WhatApp bericht.

Je bent van harte welkom in Mijnsheerenland, maar we kunnen ook prima een online afspraak inplannen.

Wil je dat ik contact met jou opneem, laat dan je gegevens achter op de contact.

Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan.

Ervaringen

Professional met humor

Een veelzijdige, intelligente professional, spontaan en open karakter met veel gevoel voor humor. Kan uitstekend luisteren.

Martin B.

Altijd effectief…

Haar coaching sessies zijn verrassend en dringen heel snel diep in de problematiek door. Haar methoden zijn altijd effectief, hoewel niet altijd conventioneel.

Max T.

Natuurlijk en positief…

Een professionele coach en trainer. Zij combineert persoonlijkheid, spiritualiteit en professionaliteit op een natuurlijke en positieve wijze bij mensen om te verbinden en ze te laten groeien.”

Alphons vd V.