Inca-sjamanisme

Eeuwenoude, mogelijk oudste spirituele traditie op aarde.

* Je blauwdruk ontdekken
* Herinneren wie je werkelijk bent
* Vanuit je ziel leven

Alles is energie

 

Uitgangspunt van het Inca sjamanisme is dat alles bestaat uit energie en wordt beïnvloed door het universum, de planeten en jezelf.

Kenmerkend zijn de energetische inwijdingen, die op een diep niveau doorwerken. Dat diepe doorwerken gebeurt op een ongrijpbaar niveau en werkt door in de tijd.

Het raakt op onbewust niveau veel aan en brengt veranderingen ten goede op gang.

Mij heeft het gebracht dat ik ben nu veel bewuster van wat ik wil, wat ik van iets vindt en wat goed voor mij is. Mijn leven draait nu om mij. Ik voldoe aan mijn eigen verwachtingen. Het voldoen aan de verwachtingen van anderen is bijzaak geworden.

En dat geeft rust. Het is veel duidelijker wat mij levenstaak of zieledoel is.
Het werd kristalhelder dat ik erg blij wordt van mensen helpen naar meer geluk ervaren.

 

Inca-sjamanisme

De kennis en kunde vanuit eeuwenoude wijsheidtradities uit Peru, vormen een bron van inspiratie voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je hier verder in te verdiepen.

Munay-Ki

Munay-Ki betekent ‘wees zoals je bent’. Het nodigt je uit om te leven en werken vanuit je hart-energie, zet je in je kracht en op je levenspad. Munay-Ki wakkert je innerlijk vuur en je passie aan, hernieuwt de verbinding met je ziel en je roeping.

Nusta Karpay

Nusta Karpay activeert je diepste vrouwelijke energie, maakt de oergodin in jou – vrouw én man – wakker. Het maakt je innerlijke rust toegankelijker en meer aanwezig. Je ervaart rust, stilte en kracht.

Rite of the Womb

Rite of the Womb biedt jou de sleutel van je diepste creatiekracht. De sleutel om jouw creatiekracht tot volle bloei te laten komen, ligt in het vrouwelijke verscholen. Het is een ritueel van innerlijke bevrijding.
Vergis je niet, deze rite is óók voor mannen die hun creatiekracht volledig in beheer willen nemen.

Meer weten?

 

Neem gerust vrijblijvend contact op om je beter te oriënteren op de mogelijkheden en op wat bij jou past.

Dit kan per email, telefoon of WhatsApp. Zie contact pagina.