Levensboom basisworkshop

 

~ De levensboom

 

De levensboom vormt de basis van de Angelologie, een eeuwenoude wetenschap over de samenhang tussen het leven, het universum en de ziel; jouw ziel. Kennis van de levensboom omvat kennis van krachtige energievelden -aangeduid als engelen- en geeft inzicht, verheldert en verrijkt, en vormt een bron van inspiratie voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

 

Zelfs de grootste boom begon ooit als zaadje.

 

Levensboom Basisworkshop

 

Je maakt kennis met de levensboom: een overzichtelijk systeem van codes die een regelrechte weg bieden om kennis te maken met de engelen. Zo kunnen wij hun krachten ervaren in het leven van alle dag. Maar dat niet alleen, het behelst ook de psychologie van de ziel met haar zeven lagen en elf intelligenties en geeft een helder inzicht in waarom je op deze aarde bent.

Kortom, je gaat de samenhang zien tussen het leven, het universum en de ziel.

Deze kennis wordt aangeboden op twee niveaus. Enerzijds met geschreven kennis, wijsheid voor het hoofd en het hart aan de hand van de boom des levens.

Daarnaast is er de ongeschreven kennis. Deze onzichtbare kennis en wijsheid voor de ziel komt tot leven doordat je het voelt en ervaart. Deze wijsheid noemen wij de codes van de engelen. Een mooie benaming, aangezien de engelen zich manifesteren als ‘er is meer tussen hemel en aarde.’

In de tweedaagse Levensboom basisworkshop maak je kennis met de levensboom, de engelen en hun specifieke velden van kennis en wijsheid. Je leert wat dit betekent in de praktijk, in het dagelijks leven. Je maakt kennis met de levensboom door hem te lopen, de velden te voelen en ervaren, je bewust te worden wat deze voor jou betekenen.

 

Na afloop…

 

Na deze basisworkshop heb je een goed beeld van de levensboom en het spirituele pad dat ieder mens loopt. 

Het kan je helpen jouw vleugels uit te slaan en je leven ten volle in vrijheid te leven.

 

Praktisch over de Levensboom Basisworkshop

 

Druk op de bestel button hiernaast. Ik neem op korte termijn contact met je op om de workshop te plannen. Jij bent uiteraard welkom om contact met mij op te nemen.

De Levensboom Basisworkshop wordt verdeeld over twee dagen en is inclusief koffie, thee en materialen.

Je kunt de Levensboom Basisworkshop ook individueel ontvangen. Daarvoor plannen we dan twee dagdelen. De kosten zijn gelijk.

Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan.