Munay-Ki

Eeuwenoude inwijdingscyclus uit Peru

Munay-Ki zet je in je kracht en op je levenspad

Wil jij:

 • Echte voldoening uit het leven halen?
 • Je innerlijk vuur aanwakkeren?
 • Datgene doen waarvoor je op aarde bent gekomen? (je roeping)
 • Je talenten leven?
 • Het verschil maken? In jouw leven en de wereld om je heen?

Het waarom van Munay-Ki

Om gelukkig en succesvol te zijn is het belangrijk jouw eigenheid te laten zien. 

 • Je eigen pad lopen en jezelf zijn. 
 • Als je helemaal jezelf bent, heb je een krachtige uitstraling – komen al je talenten tot bloei. 
 • Je presenteert jezelf onbekommerd aan de buitenwereld. 
 • Je weet wat jou bijzonder maakt.
 • Je waardeert jezelf om wie je bent en om wat je kunt. 

Munay-Ki is een krachtig hulpmiddel om dit te bereiken.

 

Sta jij open voor een spirituele ontdekkingsreis?

En verlang jij er naar een verschil te maken in jouw leven en de wereld om je heen? 

Munay-Ki zet je op je levenspad en in je authenticiteit. Het wakkert je innerlijk vuur aan en hernieuwt je verbinding met je ziel en je roeping. Het resultaat is dat je de verantwoordelijkheid neemt voor jouw levensgeluk en jezelf laat zien zoals je bent.

 

Munay-Ki vertegenwoordigt de universele liefdesenergie die je uitnodigt jezelf volledig te omarmen en volledig te accepteren wie je bent.
Met het ontvangen en doorgeven van de Munay-Ki wordt meer liefde in de wereld gebracht.

Spreekt dit je aan, dan zal het je veel brengen. Spreekt het je niet aan, dan is het niet voor jou.

Meer weten? Vraag aan

Vraag gratis de introductie in de Munay-Ki aan.

 • Dit e-book geeft meer achtergrond-informatie over de Munay-Ki.
 • Het geeft een beeld van wat de inwijdingen je brengen. 
 • Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Ontvang de inwijdingen

Maak een afspraak.

 • Voor het overdragen van de inwijdingen plannen we 3 afspraken die 2 tot 3 uur duren. 
 • Neem contact op, dan kunnen we aan de slag.

 

 

Munay-Ki iets voor jou?

Onbewust weet je het antwoord hierop al. 
Er wordt gezegd dat je ’tot de Munay-Ki geroepen’ wordt. 

Munay-Ki is een eeuwenoude inwijdingscyclus uit de Andes het Amazonegebied in Zuid-Amerika, bedoeld voor die mensen die in de wieg gelegd zijn om een bijzondere rol binnen de groep te vervullen. Mensen die voorbestemd zijn het verschil te maken. De mensen die hiervoor in aanmerking kwamen, waren de toekomstige leiders. Zij bezaten eigenschappen die anderen al in hun herkenden. Zijzelf hadden dit nog niet onder ogen gezien, waren zich hier nog niet bewust van. Of er was nog een groeiproces nodig om hun kwaliteiten toegankelijk te maken, zonder dat het ego daarmee aan de haal gaat. “Wees zoals je bent” is wat Munay-Ki jou biedt. Munay-Ki zet je op je levenspad en in je authenticiteit. Het wakkert je innerlijk vuur aan en brengt je in contact met jouw roeping. Spreekt dit je aan, dan zal het je veel brengen.

 • Spreekt dit je aan?
 • Voel je dat je hier meer over wilt weten?
 • Ervaar je dat het je blijft bezig houden?

Ja? Dan is Munay-Ki voor jou.

 

Achtergrondinformatie

Munay-Ki is een Quechua woord, dat ‘Ik hou van jou’ betekent. De Quechua zijn de laatste afstammelingen van de Inca’s die zich honderden jaren geleden in de bergen hebben teruggetrokken toen de Spanjaarden kwamen. Dit om de oude kennis die ze hadden te bewaren. Een oude profetie zegt dat als het ijs gaat smelten, de tijd rijp is deze rites en oude wijsheid te delen met de rest van de wereld.

Munay-Ki is een deel van deze kennis. Munay-Ki zijn de 9 rites van initiatie om een persoon van wijsheid en kracht te worden. Deze rites zijn universeel bij de Zuid-Amerikaanse indianen en teruggebracht tot hun meest pure vorm. Het leidt tot het helen van wonden uit het verleden en al je potentieel en talenten de ruimte te geven om als vanzelfsprekend te gaan stomen. 

Munay-Ki zet je in je authenticiteit (wees zoals je bent) en op je levenspad. Na het ontvangen van de Munay-Ki zul je ‘als vanzelf’ die dingen gaan doen die bij je passen, waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt. Je wordt energieker, gezonder en helderder van geest.

Munay-Ki bestaat uit 9 rites, waarbij energetische zaadjes in je energieveld worden gebracht. Als je deze zaadjes goed verzorgd, zal je merken dat je steeds meer de dingen gaat doen die bij je passen, die voor jou betekenisvol zijn en waar je blij van wordt. Je komt tot volle bloei. Jij wordt de architect van jouw leven.

De energie van Munay-Ki is zacht, doch zeer krachtig. Na het voorgaande moge duidelijk zijn dat het effect diepgaand kan zijn: jezelf laten zien zoals je bent. Dat betekent dat je op heel veel fronten effecten kunt ervaren: fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau. Je zou ook kunnen spreken van een metamorfose, van heling van jezelf.

Meer lezen?

Wie geeft de Munay-Ki door?

Ik, Elvira van der Drift, ben een ervaren sjamaan, met veel ervaring met energetisch werken.

Vanaf 2007 ben ik opgeleid en ingewijd door de directe afstammelingen van de Inca’s, die hun oude wijsheid jaren bewaard hebben en nu bereid zijn deze aan de wereld door te geven. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring met de Munay-Ki en het Inca-sjamanisme. 
De Inca-sjamanen, paqo’s genoemd, hebben twee keer bij mij gelogeerd. Wij hebben toen ceremonies gepland en mensen konden healingsessies boeken bij de paqo’s. Zelf ben ik ook naar Peru geweest. In 2011 organiseerde ik een spirituele reis door Peru, vergezeld door de paqo’s. Wij hebben toen de Hatun Karpay mogen ontvangen, ‘de grote inwijding.’

 

Elvira in Machu Picchu, Peru

Munay-Ki is de ultieme uitnodiging om te zijn zoals je bent.

Er is niets zo aantrekkelijk als mensen die gewoon zichzelf zijn, zichzelf volledig accepteren en gewoon hun ding doen. Kijk maar naar kinderen. Die zijn van nature zo puur en gewoon zichzelf, dat van ze houden vanzelf gaat.

Ervaringen van anderen

“Oprecht, ervaren en gedreven. Op het gebied van het sjamanisme een absolute kanjer.”
– Marjolein L.

“Elvira is een veelzijdige intelligente professional met een spontaan en open karakter.Ze heeft veel gevoel voor humor en kan bovendien uitstekend luister en. Ze is vaardig in de ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling. Zij heeft mij gedurende een aantal sessies ingewijd in de rites van de Munay Ki. Dat heeft mij prima geholpen in mijn spirituele ontdekkingsreis.”
– Martin van B.

“Voor mijn persoonlijke ontwikkeling heeft Elvira mij de Munay-Ki initiaties gegeven.
De bijzonder eigen wijze waarop Elvira abstracte dingen concreet maakt, heb ik als zeer plezierig en professioneel ervaren.
“Het gehele proces was intensief en heel veilig. Haar brede spirituele en energetische kennis, ervaring en zijn maken haar een uitstekende coach.”
– Kees K.

Terugkijkend merk ik dat het mijn verwachtingen te boven gaat. Ik wist eigenlijk maar 1 ding echt, en dat is dat ik het moest doen.
Nu draag ik meer bewustzijn met me mee.
Tussen de sessies in hebben grote veranderingen in mijn leven plaats gevonden en ik merk nu dat ik op een veel betere plek terecht ben gekomen.
Voorheen had mijn ego de overhand en wist mij telkens weer te overtuigen met zijn ’ja maar’. Blijkbaar was Munay-Ki eerst nodig! Zo kwam Munay-Ki precies op het juiste moment en heeft me dat duwtje in de rug gegeven om door te gaan met waarvoor ik hier gekomen ben. Ga zo door, want mensen in hun kracht zetten met Munay Ki is wat deze wereld nodig heeft.”
– Pieter H.

In deze video verteld Willem over zijn Munay-Ki inwijdingservaring bij Scandium.

Praktische informatie

Voor het ontvangen van de Munay-Ki plannen we 3 afspraken, die elk 2 tot 3 uur duren.

Je ontvangt:

 • de rites
 • uitleg over de achtergrond en intenties van de rites
 • je eigen inwijdingssteen
 • een uitgebreid naslagwerk