Elvira van der Drift

 

Over mij

 

Oorspronkelijk opgeleid als chemicus en met een rijke ervaring in het bedrijfsleven, weet ik wat doelen stellen en bereiken is. En ik weet ook hoe het is om af te dwalen van mijn natuurlijke staat: geluk.

Nog steeds geef ik ook trainingen in het bedrijfsleven, maar vooral richt ik mij op gelukscoaching. Daar zit mijn zielsgeluk. In korte en krachtige trajecten van maximaal 5 sessies ben je weer op vlieghoogte. Naast mijn aanbod voor cliënten, verzorg ik ook intervisie en cursussen voor coaches en trainers.

In mijn eigen ontwikkeling heb ik veel gehad aan Munay Ki, het eeuwenoude Inca-sjamanisme in een voor deze tijd geschikte vorm. Daarnaast heeft de beroepsopleiding tot energetisch therapeut ‘handen en voeten’ gegeven aan mijn talenten in het gelukscoachen. Ook van de levensboom maak ik graag gebruik.

Mijn kernwaarden: eerlijk, congruent en vooral heel veel respect.

Wees welkom!

Recente Geluksinspiratie

Geluk & Vrijheid

Geluk & Vrijheid

Het zomert nog in Nederland, maar de zomervakantie is voorbij. Vakantie, vrije tijd, een gevoel van vrijheid. Je kunt doen en laten wat je wilt. Heerlijk. Hierdoor laad je extra goed op. Tijdens een verdiepingsspel met vriendinnen kreeg ik de kaart vrijheid, die mij...

Geluk & Genieten

Geluk & Genieten

Het is zomer en de zomervakantie is begonnen. Dat betekent: tijd om te genieten. Inspiratie opdoen, uitrusten, doen waar je zin in hebt, lekker eten en vooral ook in een andere omgeving zijn. Kortom helemaal los van je dagelijkse doen en laten. Ik wens je een...

Geluk & Een Dag niet Gelachen

Geluk & Een Dag niet Gelachen

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.” O nee? Wat heb je die dag dan wel gedaan? Ademen, eten, drinken, ….. Letterlijk heb je natuurlijk wel degelijk geleefd. Maar waarom dan die uitspraak? Naar mijn idee gaat dit over het leven ten volle leven. Bewust...