Elvira van der Drift

 

Over mij

 

Oorspronkelijk opgeleid als chemicus en met een rijke ervaring in het bedrijfsleven, weet ik wat doelen stellen en bereiken is. En ik weet ook hoe het is om af te dwalen van mijn natuurlijke staat: geluk.

Nog steeds geef ik ook trainingen in het bedrijfsleven, maar vooral richt ik mij op gelukscoaching. Daar zit mijn zielsgeluk. In korte en krachtige trajecten van maximaal 5 sessies ben je weer op vlieghoogte. Naast mijn aanbod voor cliënten, verzorg ik ook intervisie en cursussen voor coaches en trainers.

In mijn eigen ontwikkeling heb ik veel gehad aan Munay Ki, het eeuwenoude Inca-sjamanisme in een voor deze tijd geschikte vorm. Daarnaast heeft de beroepsopleiding tot energetisch therapeut ‘handen en voeten’ gegeven aan mijn talenten in het gelukscoachen. Ook van de levensboom maak ik graag gebruik.

Mijn kernwaarden: eerlijk, congruent en vooral heel veel respect.

Wees welkom!

Recente Geluksinspiratie

Geluk & Grinniken

Geluk & Grinniken

Van de week trof de volgende zin mij in een boek dat ik aan het lezen ben: "Ik moest even grinniken en sloeg snel mijn hand voor mijn mond. Het voelde heel raar, want grinniken betekent dat je in elk geval een beetje gelukkig bent. Het is een natuurlijke reactie van...

Geluk & Relatie-cirkels

Geluk & Relatie-cirkels

Wij mensen zijn sociale wezens, waarvoor relaties belangrijk zijn. We gaan vele relaties aan in ons leven. De diepgang van deze relaties varieert. Per relatie en ook in de tijd. Een populaire manier om hier over te spreken is het zogenaamde cirkelmodel. Jij staat in...

Geluk & De Woestijn

Geluk & De Woestijn

Bij woestijn denk ik aan zand, zandvlaktes, geen begroeiing en oases. Aan warmte overdag en kou ’s nachts. Inmiddels ben ik er geweest. In Marokko hebben we in de Sahara geslapen, de grootste woestijn ter wereld. Indrukwekkend: veel zand inderdaad en zandvlaktes,...