Elvira van der Drift

Over mij

 

Oorspronkelijk opgeleid als chemicus en met een rijke ervaring in het bedrijfsleven, weet ik wat doelen stellen en bereiken is. En ik weet ook hoe het is om af te dwalen van mijn natuurlijke staat: geluk.

Nog steeds geef ik ook trainingen in het bedrijfsleven, maar vooral richt ik mij op gelukscoaching. Daar zit mijn zielsgeluk. In korte en krachtige trajecten van maximaal 5 sessies ben je weer op vlieghoogte. Naast mijn aanbod voor cliënten, verzorg ik ook intervisie en cursussen voor coaches en trainers.

In mijn eigen ontwikkeling heb ik veel gehad aan Munay Ki, het eeuwenoude Inca-sjamanisme in een voor deze tijd geschikte vorm. Daarnaast heeft de beroepsopleiding tot energetisch therapeut ‘handen en voeten’ gegeven aan mijn talenten in het gelukscoachen.

Mijn kernwaarden: eerlijk, congruent en vooral heel veel respect.

Wees welkom!

Ervaringen

 

“Was bijzonder vanmorgen. Zoals ik al zei: dingen vallen op hun plek. Erg fijn.”

“Heel bijzonder dat je er op basis van een paar vragen zoveel uit haalt.”

“Ik herken het heel erg. Fijn dat het kort en krachtig is.”

“De omschrijving klopte helemaal. De omschrijving sloot naadloos aan zoals ik mezelf voel dat ik in essentie ben.”

“De puzzelstukjes van mijn leven komen nu bij elkaar tot een logisch geheel. Dit geeft rust.”

Recente Geluksinspiratie

Geluk & Jouw eigen Rol

Geluk & Jouw eigen Rol

Hoeveel procent van je eigen geluk denk jij dat je in eigen hand hebt? Volgens psycholoog Martin Seligman is dat 40 – 50%. Dat is dus flink wat. Dan blijft er nog 50 – 60% over. Circa 50% lijkt aangeboren te zijn, dit krijg je van je ouders mee. 10% wordt beïnvloed...

Geluk & Opgeruimd staat Netjes

Geluk & Opgeruimd staat Netjes

“Opgeruimd staat netjes.“ Ik ben dol op gevleugelde uitspraken en dit is er zo een. Een opgeruimde kamer of kast geeft een rustig gevoel. Geen aanleiding om te denken ‘wat een zooitje’ of ‘ik moet nodig opruimen.’ Het geeft de ruimte in je hoofd en om te ontspannen....

Geluk & Paraskevidekatrafobie

Geluk & Paraskevidekatrafobie

Vandaag is het vrijdag de dertiende. Een beladen dag voor de bijgelovigen onder ons. Ben jij specifiek bang voor vrijdag (paraskevi) de dertiende (deka tris)? Dan lijd je aan paraskevidekatriafobie. Tijd voor een nieuwe blik op het getal 13. 13 bestaat uit 1 en 3. 1...